Добре дошъл Гост | RSS
Tuesday
26.09.2017, 23:57
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Еднополова любов- безплатна консултация » За да получите безплатна консултация
За да получите безплатна консултация
BoyanovaДата: Събота, 18.05.2013, 09:23 | Сообщение # 1
Админ
Група: Администратор
Съобщения: 1053
Статус: Офлайн
Безплатна психологична консултация може да получите, само ако сте регистриран потребител. За целта е нужно да се регистрирате в сайта и след това да пуснете нова тема във форума за онзи вид безплатна консултация, която прецените, че отговаря на нуждите Ви.

Старайте се да описвате максимално подробно същността на проблемите си и да формулирате въпросите си. Не е необходимо да изпишете роман от 15 страници, но и не бива да описвате проблема си с две изречения. Подробната информация е необходима, за да може да получите максимално точен отговор. Неуказването на съществена информация може да доведе до неточност в отговора до Вас.

Безплатната консултация е еднократна и има насочващ характер. Ако имате по-сериозен проблем,
моля, възползвайте се от платената психологична онлайн консултация, за която подробности ще научите тук: КЛИК

Имайте предвид, че темата Ви за безплатна онлайн консултация, за разлика от платената, е открита за дискусия от всички участници във форума.

Безплатна консултация ще получите в рамките на 1 до 7 дни. Моля Ви да проявите търпение, ако не съм в състояние да Ви отговоря веднага. Ако много спешно се нуждаете от отговор, укажете в заглавието на темата си- спешно, за да Ви имам предвид и ако случаят Ви е наистина спешен, то отговорът ми ще бъде по-бърз.

С уважение: психолог Л. Боянова
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Еднополова любов- безплатна консултация » За да получите безплатна консултация
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017