Добре дошъл Гост | RSS
Петък
18.08.2017, 01:11
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Психология на личността- безплатна консултация » Страх (Страх от болест)
Страх
krisi_95Дата: Неделя, 17.01.2016, 13:06 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 1
Статус: Офлайн
Здравейте, аз съм студентка и в момента изучавам нервни болести, от тогава започнах да си внушавам,че може да съм болна от различни неща. Постоянно съм притеснена и само мисля какво ме боли, дори започнах да си внушавам, че ръката или кракът ми изтръпват и ходих на кардиолог, но се оказа че ми няма нищо на сърцето и всичко е неврологично. Постоянно съм нервна и раздразнителна и мислите ми са насочени само в посока, че съм болна от нещо.
 
mariya_koevaДата: Неделя, 17.01.2016, 16:45 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, krisi_95!

Опитайте да помислите критично върху ситуацията. Казвайте си, че човек не е застрахован от нищо в този живот, но мислейки негативно, привличате единствено и само негативна енергия и предизвиквате наистина да Ви се случи нещо лошо. Когато изучавате материала по болести, си мислете как чрез наученото ще помагате след време на хора, нуждаещи се от помощ, а не че ще Ви застигне някоя от конкретните болести. Ако тези мисли обаче продължават, ще е хубаво да осъществите директен контакт с колега психолог.

Успех!

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Психология на личността- безплатна консултация » Страх (Страх от болест)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017