Добре дошъл Гост | RSS
Четвъртък
17.08.2017, 10:01
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 2 of 2«12
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Психология на личността- безплатна консултация » спешно-имам нужда от помощ и съвет отчаян съм (в кого е проблема в мен или в приятелката ми?)
спешно-имам нужда от помощ и съвет отчаян съм
mariya_koevaДата: Сряда, 24.04.2013, 21:47 | Сообщение # 11
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Радвам се, че имате желание за промяна. Надявам се също така, че приятелката Ви ще поеме инициатива, за да разговаряте. Понякога положителната промяна в отношенията между двама души е резултат от техните усилия, а не на тези от специалиста. Поради тази чричина Ви пожелавам по-скоро да си изясните настоящата ситуация.

Лека вечер и успех,
Мария Коева


www.mariyakoeva.weebly.com
 
trendoДата: Сряда, 24.04.2013, 21:53 | Сообщение # 12
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 10
Статус: Офлайн
дано за това се моля и аз наи сетне да седнем като двама зрели хора и да си поговорим сериозно а и все пак зодя лъв съм несе предавам лесно,малко вироглав и инат съм но другото е ок,благодаря ви за съветите и поткрепата Мария Коева благодаря ви!!!!!!ако има развитие някакво ще пиша отново smile

Съобщението е редактирано от trendo - Сряда, 24.04.2013, 21:55
 
trendoДата: Четвъртък, 25.04.2013, 20:03 | Сообщение # 13
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 10
Статус: Офлайн
изкам да ви попитам как мога да изкарам така да се каже някои мисли от главата ми,опитвам се но те пак се връщат колкото и да се мъча да немисля за това ?
И съвет как да постъпя :синът и на приятелката ми има проблеми според мен психологични породени от смърта на баща му (според мен)прави някакви неща които не са присъщи за възраста му,от както се познаваме несъм спирал да му говоря да неги прави,да неядосва маикаси и други неща а маика му ми каза да неговоря а да му се скарам че нямало да се оправи,според мен това не е начина каране и бои.водила го е на психолог пиел е лекарства но без успех скоро пак го водихме че става на сън и говори но резултата на психолозите е нямам му нищо,там е проблема че пред други се държи нормално а в къщи превключва на друга вълна,водих ги на почивки да се разсе е но без успех,да му се скарам ок но първо не е това начина а другото е няма да има ефект.


Съобщението е редактирано от trendo - Четвъртък, 25.04.2013, 20:14
 
mariya_koevaДата: Четвъртък, 25.04.2013, 22:21 | Сообщение # 14
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте отново.
 
Не мога да разбера за какви мисли по-точно става въпрос.
 
Няма как чрез форум да се разбере състоянието на детето. Поради тази причина Ви съветвам, ако е необходимо, то да се прегледа при специалист чрез директен контакт.
 
Поздрави,
Мария Коева


www.mariyakoeva.weebly.com
 
trendoДата: Tuesday, 21.05.2013, 22:01 | Сообщение # 15
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 10
Статус: Офлайн
Здравейте отново!Вкрайна сметка се разделихме с приятелката ми но за всичко мен обвинява че съм лъгал ,с една дъма всичко е заради пари маи деиствително не че само развалят човека но и разделят,проблема е в парите но какво да правя с с лъжата?несъм я лъгал освен един единствен път и си го признах и от тогава само това ми повтаряше ти ме лъжеш за всичко но за кое всичко незная,е грешка направих че я излъгах и тя мен ме излъга дето има една дума квит сме но в краина сметка се оказва че не аз я лъжа а тя продължава да ме лъже и в момента преди да се разделим тя флиртуваше с друг и то женен с дете ,несъм и казъл че съм разбрал замълчах си и точно тя ми казва че е загубола доверие в мен при всичките и неийни лъжи към мен ,и сега може ли някои да ми отговори как да имам доверие към жена след всичко това?

Съобщението е редактирано от trendo - Tuesday, 21.05.2013, 22:06
 
mariya_koevaДата: Tuesday, 21.05.2013, 22:43 | Сообщение # 16
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте отново!

 

Някои неща от поста Ви не стават ясни. За какво сте излъгал приятелката си; за какво тя Ви е излъгала и за какви пари всъщност става дума. Хубаво е да ми дадете малко повече информация, за да имам възможност да бъда полезна.


www.mariyakoeva.weebly.com
 
trendoДата: Tuesday, 21.05.2013, 23:53 | Сообщение # 17
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 10
Статус: Офлайн
ами преди година като станахме гаджета тя ми каза че няма да се чува с бившото си гадже (тя скъса с него когато ние бяхме вече гаджета) и през циалото време тя ми казваше кога са се чували по тела или виждали но след половин година тя започна да крие от мен че се чуват мен неме дразнеше че се чуват но ме дразнеше че го крие от мен,след което се скарахме тя с мен по точно че съм я бил следил а не е било така,след което заданея загубя се чувах с една нейна приятелка която я познава добре и тя ми даваше съвети така да се каже какво да направя зада я задържа а по междодругото неи казвах че се чувам с нея докато нерешихме да и кажем и двамата,естествено тя се ядоса отново че съм я лъгал след което всичко тръгна на долу и в краина сметка не само това че съм я "лъгал" но и че несъм имал или давал пари (ниесме колеги и си знаем заплатите)въпреки че ми е помагала и аз на нея с каквото можем взаимно,а помеждодругото ме обвинява че си имам друга а аз несъм от тези които когато имат гадже или жена до себеси да излизат с други,а помеждодругото разбрах че флиртува с женен мъж които има и дете а и остави всичко ама и е любовник на снаха и ,по предните постове съм писал по подробно за всичко но сега ви писах защото за всичко мен обвинява че съм лъгал,и в краина сметка се разделихме и търся помощ да ми се даде съвет какво да правя,нелъжа а за другите така излиза че лъжа а в същевременно казвам изтината но излиза че лъжа незнам така го казвам че излиза така или незнам .
 
mariya_koevaДата: Сряда, 22.05.2013, 12:11 | Сообщение # 18
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Мисля, че просто не сте били един за друг. Лъжите, криенето, недостатъчното доверие и липсата на комуникация не са предпоставка за изграждане на стабилна връзка. И Вие го знаете. Сега е време, в което е необходимо да останете насаме със себе си, да преразгледате бившата си връзка и да установите кои неща трябва да избягвате занапред, какъв урок сте извлекли и най-вече да стигнете до извода, че не всички жени са подобие на бившата Ви приятелка. Просто не сте бил срещнал подходящата жена! Случва се много повече, отколкото си мислите! От друга страна, се опитайте да си дадете една обекткивна оценка на ситуацията. Препоръчвам Ви да си прочетете внимателно още веднъж последния си пост в темата. Как Ви звучи той? Не мислите ли, че взаимоотношенията Ви с тази жена са били твърде детински на моменти дори? Вие сте големи хора и е било необходимо да стопирате тези неща от сорта на "кой с кого се чувал, кой на кого казал или не казал, кой кого излъгал". Като цяло това мога да Ви кажа. Продължавайте да гледате напред, като в същото време поработите малко върху себе си и самочувствието си - нещо, за което съм писала по-назад в темата.

www.mariyakoeva.weebly.com
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Психология на личността- безплатна консултация » спешно-имам нужда от помощ и съвет отчаян съм (в кого е проблема в мен или в приятелката ми?)
Page 2 of 2«12
Search:

Boyanova © 2017