Добре дошъл Гост | RSS
Петък
18.08.2017, 01:10
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Психология на личността- безплатна консултация » Хипохондрия и панически атаки
Хипохондрия и панически атаки
TMontanaДата: Събота, 06.04.2013, 23:28 | Сообщение # 1
Група: Removed

Здравейте д-р Боянова!Проблемът ми се състой в това,че вече от около 7-8 месеца имам натрапчивите мисли,че съм болен от най-страшните болести,казвам болести защото каквото и да ме заболи,дори за малко,започвам да си внушавам,че нещо ми има!Вкарам ли си мухата,че нещо не е в ред,само за това да мисля.От там започва леко да ми се вие свят,отнесен съм,много притеснен,даже днес усетих и леко изтръпване в ръцете,също така усещам страх и депресия на моменти,понякога доста силни,също така много лесно се стряскам,от най-малкия шум да кажем,и в момента в койъо се стресна усещам моментна болка във лактите,все едно,че ме удря ток!Моля да ми дадете съвет какво да правя,как тоно се нарича моето състояние и как се лекува?

Съобщението е редактирано от TMontana - Събота, 06.04.2013, 23:41
 
BoyanovaДата: Понеделник, 08.04.2013, 16:06 | Сообщение # 2
Админ
Група: Администратор
Съобщения: 1051
Статус: Офлайн
Здравейте,

За случай като Вашия е необходимо да се консултирате първо със специалист- психиатър, тъй като това е специалистът, компетентен да определи състоянието Ви и да Ви даде насоки какво следва да направите, за да разрешите възникналия проблем. Следва да го посетите на място.

Ако психиатърът прецени, че освен с него е необходимо да работите паралелно и с психолог, можете да потърсите и такъв специалист.

Ако се затруднявате да изберете психиатър, към когото да се обърнете, то това може да стане и
чрез направление от личния Ви лекар към конкретен психиатър.

С уважение,
психолог Л. Боянова
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Психология на личността- безплатна консултация » Хипохондрия и панически атаки
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017