Добре дошъл Гост | RSS
Понеделник
25.09.2017, 17:15
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Психология на личността- безплатна консултация » Треперене на ръце (Треперене на ръце и нервност)
Треперене на ръце
hrisioДата: Сряда, 06.03.2013, 13:34 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 1
Статус: Офлайн
Здравейте,
имам следният проблем от години. При най-малко вълнение или притеснение започват да ми треперят ръцете. Със всяка изминала година това става все по-видимо за другите хора и това ме притеснява още повече. Стигнала съм до там, че при притеснение освен треперенето на ръцете започвам да се потя обилно, зачервявам се, ускорява ми с пулсът и не мога да мисля трезво. Това ми се случва много често. Дори понякога забелязвам, че движенията ми стават много резки и направо мускулите ми подскачат. Настроенията ми се менят от двете крайности  от еуфория и радост до "всичко е срещу мен и ме разплаква".  На 30 години съм и искам да ви помоля за мнение от ваша страна по този въпрос.
 
BoyanovaДата: Неделя, 10.03.2013, 09:21 | Сообщение # 2
Админ
Група: Администратор
Съобщения: 1053
Статус: Офлайн
Здравейте,

За треперенето на ръцете може да има най-различни причини и това, че се отразя и във Вашата психика може да е само малка част от проблема. Първоначално е добре да се обърнете към личния си лекар, за да потвърдите или изключите физиологичните възможни причини за това (например хормонални нарушения, нарушения в работата на някой вътрешен орган или нещо друго). Ако няма физиологична причина или има, но след отстраняването и проблемът Ви продължи, то едва тогава за Вас има смисъл да се обърнете към психолог.

С уважение,
психолог Л. Боянова
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Психология на личността- безплатна консултация » Треперене на ръце (Треперене на ръце и нервност)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017