Добре дошъл Гост | RSS
Понеделник
21.08.2017, 12:20
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Психология на личността- безплатна консултация » Не мога крия емоциите си нито секунда повече (Любов, емоции,самота)
Не мога крия емоциите си нито секунда повече
mnmДата: Tuesday, 11.09.2012, 22:53 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 1
Статус: Офлайн
Здравейте,
Ще разкажа всичко това за пръв път, надявам се за да ми дадете съвет, как да преодолея всичко това.
Не знам как да започна, като цяло съм интровертен човек, нямам приятели на които мога да разкажа това. И така бях отличничка в гимназията, исках да си хвана гадже, имах гадже, в началото бяхме влюбени,но и хубавите неща си имат край. В моя случай краят бе сложен от мен, няколко години по- късно, отколкото трябваше да приключи тази агония. Накратко той не искаше да ме пуска (буквално и преносно), аз си нямах наистина никакви други социални контакти. Бях млада, имах нужда от поне малко щастие, не се оправдавам, изневерих по време на дългогодишната ми агония- връзка, с изключително не подходящ човек.Уви тогава бях дори и влюбена в тази персона, но и това отмина.
Започна ново търсене на истинска любов.Междувременно завърших и Висшето си образование, търсих работа, намерих (не е по специалността,но за наема стига). В момента работата ме разсейва от негативните преживявания в личния ми живот.
А именно намерих уж истинска любов преди няколко години. Подобно на по горе описаната връзка, отначало бяхме много влюбени и щастливи, после всичко стремглаво се промени. По емоционален е и от мен дори, често се сърди за незначителни неща, крещи, след това мълчи и се сдобряваме. Всеки път е така, незнам кога точно, но все някога ще ми омръзне и колкото и да съм търпелива ще го напусна.
И пак отново ще търся истинска любов,нямам и най- добра и доверена приятелка, на която да разкажа за дългогодишната си агония. Уви и на сегашния ми приятел изневерих, вече копнеех за прегръдка и искрени чувства. Дълго крих че съм се влюбила(повече от година), но накрая признах на новата ми тръпка за чувствата ми, той пък отвърна че иска да сме само другарчета, след години като му дойде ума,може и друго. Нищо не очаквано всъщност, но имаше малък процент вероятност и той да изпитва същото и да се срамува да го каже. Все пак се радвам, че бях така смела да му призная.
Сега отново съм в капан сама и нещастна, не съм най-добрия човек на света, но нямам ли право на щастие най-сетне.Изглежда винаги повтарям един и същ грешен модел на поведение не само в любовта, а и в общуването с хора въобще.
Другия основен проблем е, че не знам как да установявам правилни социални контакти (не съм убедена че така се наричат въобще).В училище,в университета и на работа, е винаги еднакво.Неусетно за мен съм дръпната и дистанцирана от другите, когато случайно ме заговорят не знам как да отговоря адекватно. Това ми пречи и в израстването в кариерата.Наистина нямам приятели, с майка ми споделям, но не мога да я натоваря с всичко това.
Вече не съм малка, трябва да имам сериозна работа, истинска любов и да се почувствам ''ок'' със себе си.
Моля Ви, за професионален съвет как мога да променя тези два негативни повтарящи се модела,аз съм много упорит човек вярвам, че не е късно за промяна към по-добро.
 
BoyanovaДата: Сряда, 12.09.2012, 19:45 | Сообщение # 2
Админ
Група: Администратор
Съобщения: 1051
Статус: Офлайн
Здравейте mnm.

Провеждани изследвания в продължение на петнадесет години в 62 държави от света налагат извода, че жените често пъти са склонни да разрушават своите отношения с противоположния пол на всеки приблизително 3-4 години. Причината е, че влюбването е резултат от химически реакции в кората на главния мозък и през определени периоди от време тези химични реакции отслабват.

Когато това отслабване на химични реакции се случи, ако не се поднови влюбването, жената усеща дискомфорт и започва инстинктивно да се стреми към смяна на партньора си с нов. При някои дами се появява проблема, че отдавайки се на този инстинкт, накрая се оказват в положение да не са в състояние да създадат дълготрайна връзка, а времето минава.

Въпросът, който повдигате, е обемен. Не ми е възможно да Ви дам съвет на него в рамките на един форум. Що се отнася до сферата на общуването, то и тук има много за писане и форум не е вариантът за даване на съвет. Обикновено неумението за завързване и поддържане на социални контакти води началото си от неприятно събитие в детството, което е довело до отдръпване от другите.

С оглед на това, че няма как в рамките на отговори в един форум да Ви се помогне ефективно, то ако желаете, можете да продължите с мен работа по споделените от Вас проблеми, като се възползвате да го сторите онлайн (кореспонденцията протича по мейл). Месечната абонаментна такса за това е 50 лв, които се превеждат предварително по банков път. В случай, че това Ви интересува, свържете се с мен от тук: КЛИК , за да уточним подробностите.
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Психология на личността- безплатна консултация » Не мога крия емоциите си нито секунда повече (Любов, емоции,самота)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017