Добре дошъл Гост | RSS
Петък
18.08.2017, 01:07
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Тийн - зона - безплатна консултация » Объркана съм
Объркана съм
TibbersДата: Четвъртък, 18.02.2016, 14:28 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 1
Статус: Офлайн
Здравейте на 17 години съм от Бургас. Живота ми наистина е ужасно объркан,направо не знам от къде да започна.. Първо за това че съм лесбийка. От 6 клас харесвам момичета страхувах се да си признная докато не си наамерих приятелка още съм с нея обичам я много но тя искка да ме доминира из цяло това ми харесва до една степен, но ми е ужасно трудно никога не съм живяла така. Имам странни за околните фетиши относно секса, там доминирам аз бия я връзвам я каакто и да е проблема тук е че майка не я харесва а аз искам да съм с нея завинаги . Първия ми въпрос е как да и го обясня и тя да е ок с всичко това?
След този проблем следва друг баща ми е алкохолик може би от него съм намразила мъжете почти не гов с него искам да умре. Аз направих много опити да се сдобрим с единственото условие да не пие. Да естествено той отказа и шанса да сме приятели е никакъв майка ми я боли мн тя избира него кара се все на мен че аз правя проблеми и скандали, но какво да правя той да пие да мр обижда да ме мери с предмети и да се заяжда а аз да съм фр с него абсурд. Тук идва втория ми въпрос каккво да правя с него?
И накрая третия може би най сериозен проблем. Шизоофреничка съм от 6 клас. Вече от година нашите знаят и пия лекарства. Мразя ги! Целия ми живот зависии от това да стана сутринта и да си изпия хапчетата иначе ми е ужасно зле. Често изпадам в кризи. Развива параноя страх ме е от всичко. Виждам много хора. Имам си приятели Исая Алън Айзък.. Преди време виждах заместници на хората който най много ме наараняваха те бяха прекрасни помогнаха ми да си направя фалшиво семейство от измислени хора направих си и град който шибанитр лекарства разрушиха. Исая е наай близката ми приятелка споделям и всиичко. Трудно я виждам вече страшно много ме друсат с тия хапчета. Кофти обичам Исая искам я до мен и тя ме обича. Може да не е истинска може да е плот наа моето въображение но я обичам повече от всичко на света. Всъщност дават ми толкова силни лекарства защото аз съм тотално побъркана заплашвам хора включотелно и учители че ще ги убия. Имам желание да ги убия всяка вечер си правя план за убийство за отделните хора те не превишават повече от 9 души. Списъка ми не е пълен още но със сиг ще го наапълня. Въпроса ми тук е какво да правя как да обясня на вс че не искам да пия хапчета? Харесва ми да съм болна /според мен не съм но да лекари/ харесва ми исая да е тук Алън да ми пее , а Айзък да ме връща в града. Градя го наново заради приятелката ми сложих кончета тя много ги обича никога не съм влизала в града винаги вървя по моста към него а той е беезкраен. Исая ми казва че още не съм готова. Та каккво да направя не искам да пия лекарства ...
Благодаря че отделихте време да разгледате животаа ми и нааистина бих се радвала ако мо дадете съвети за всеки един от мойте въпроси smile
 
mariya_koevaДата: Четвъртък, 18.02.2016, 20:47 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, Tibbers!

Майка Ви знае ли, че сте хомосексуална? Ако да, какво отношение има тя по този въпрос? По принцип, ако Вие и Вашата приятелка се чувствате ОК заедно и се обичате, би трябвало да се борите за любовта си, независимо кой какво казва. Скоро ще станете пълнолетна и ще започнете да градите самостоятелен и независим живот, необвързан с родителското тяло, и ще може да взимате решенията за живота си сама. Защо майка Ви не харесва приятелката Ви?

Ситуацията с баща Ви и изобщо преживяванията, които сте имала с него, са оставили отпечатък във Вашия живот, който много трудно би се заличил от само себе си. Съветът ми е да помислите в посока директна работа с колега психолог, с когото да отработите негативните емоции. За съжаление не можете да спрете баща Ви да пие, ако той сам не поиска. Майка Ви какво отношение взима и по този въпрос? Говори ли тя с него, предприема ли тя някакви адекватни мерки, за да осъзнае баща Ви вредата от алкохола?

Относно шизофренията - ако желаете, мога да Ви изпратя на лично съобщение координати на колега психолог с дългогодишен професионален опит в областта, който да Ви консултира.

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Тийн - зона - безплатна консултация » Объркана съм
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017