Добре дошъл Гост | RSS
Tuesday
26.09.2017, 23:50
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Тийн - зона - безплатна консултация » Какво да направя?
Какво да направя?
angel_SДата: Tuesday, 07.07.2015, 09:28 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 1
Статус: Офлайн
Здравейте, аз съм момиче на 14 години и в момента съм доста объркана. Тази година си мислех че най- после ще се оттърва от този гаден клас, но сега ми е мъчно за повечето хора. Незнам какво ми става. Нямам свестни приятели. Преди аз и едно момче бяхме мн добри приятели но всичко сякаш се обърка. Ние си говорихме всяка вечер с часове, но един ден просто нещо ми стана и започнах да го отбягвам и да се опитвам да го замястя с друг. Ние наистина бяхме само приятели аз никога не съм го харесвала. По- късно му се извиних, а той ме пита кой хр и за да опитам да си върна доверието от него аз го излъгах и му казах някакво др момче. Но с него вече съвсем сме изгубили приятелството си. Аз нямам истински приятели даже вече не вярвам че те съществуват. Гадно ми е че в новото ми училище не са приети по- свестните ми приятели и сега отново съм сама. Аз не мога да споделя нищо с никого защото им нямам никакво доверие, всички са клюкари... Аз съм сама и имам нужда от някого до мен точно сега. Не искам помощ от родителите ми, защото не мога да ги чувствам толкова близки... Сега лятото има едно момче което идва и става за фр но то не живее тук и си има други приятели.. Какво да правя...
 
mariya_koevaДата: Tuesday, 07.07.2015, 19:52 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, angel_S!

За да имате възможност да създадете приятелства с връстници, е хубаво сега през лятото да използвате свободното си време и да се запишете в извънкласни дейности, които ще Ви помогнат да срещнете нови хора. Тези дейности може да са свързани с изучаване на език, спортуване, танци, рисуване, актьорско майсторство. По този начин хем ще се развивате в желана от Вас насока, хем ще се сприятелите с връстници. А за да знаете, че едно приятелство е устойчиво, е необходимо да мине известно време, през което да разберете дали приятелят отсреща е искрен, дали може наистина да му имате доверие, дали Ви уважава. Не се плашете. Важно е да направите първата крачка. Имате желание за нови контакти, а сега остава единствено да проявите самоинициатива.

Успех и весело лято!

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Тийн - зона - безплатна консултация » Какво да направя?
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017