Добре дошъл Гост | RSS
Понеделник
21.08.2017, 12:23
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Тийн - зона - безплатна консултация » Не мога да го разбера... (Не разбирам какво иска от мен..Помощ!)
Не мога да го разбера...
nadetoo723Дата: Четвъртък, 19.03.2015, 22:20 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 2
Статус: Офлайн
Здравейте!
    Аз съм момиче на 15 години. Имам проблеми с едно момче от съседния клас...
Запознахме се в началото на годината. Още в началото много си допаднахме и си говорихме постоянно. Бяхме много близки...И аз се влюбих в него! След 2 месеца приятелство реших да му призная как се чувствам и той ми каза, че също има чувства към мен. Но решихме да изчакаме малко, защото не ни беше комфортно един с друг още. Той се държеше страхотно и наистина ме харесваше. Но както "изчаквахме" и нещо не ни се получи...така си останахме приятели. Около Коледа разбрах, че е харесал друга. Дори те бяха за малко заедно...а аз още го харесвах и това болеше! И един ден му казах, че още имам чувства към него,но че знам че той харесва друга. И му казах, че искам да се отдалечим малко един от друг, за да не ме боли да го гледам с нея и защото ние бяхме близки и аз не можех да го преживея така! От начало той не беше съгласен, но после го прие и така 1 месец се подминавахме като пътни знаци. Аз се запознах с друго прекрасно момче и най-накрая бях щастлива. Той тогава не харесваше онова момиче вече...и на Коледа аз му подарих коледен подарък като знак на примирие...и пак започнахме да си говорим, но тогава той се държеше студено и не беше както преди. Опитах да говоря с него защо се държи така, но той не пожела да говори за това. Не си говорихме 1 седмица и на Нова година аз му написах, че явно не можем да сме приятели,както преди, но ако има нещо може да разчита на мен. И тогава той ми каза-" Нека да оставим всичко в миналото и да продължим напред. Искам да знаеш, че много те обичам." И след това всичко беше напълно наред! Бяхме приятели както преди. Каза ми, че не харесва никого в момента. А аз му казах за момчето, в което бях влюбена. Да, но това продължи за кратко....Първият ден след ваканцията мислех, че като отидем на училище всичко ще бъде както преди. Ще ме гушне и така. Но когато бяхме в училище, почти не си обърнахме внимание. Аз бях с приятелките си и той със своите...като се прибрах от училище му писах и той се държа студено. Сякаш ми се сърди...питах го-Сърдиш ли ми се? Какво има? Обаче той нищо не ми казваше...за пръв път се държеше така. И цели 2 месеца не си проговорихме...все едно не сме се познавали въобще. Когато някой го питаше, защо ми се сърди, той казваше- Лични неща са. Не е твоя работа. Ако бях направила нещо, за да има причина да ми се сърди, щеше да ме махне от приятели и да говори лоши неща за мен. Но не беше така....И преди 1 седмица му писах да опитам да се сдобрим. И тогава той каза- аз трябваше да ти се извиня. Липсваше ми. Започнахме да си говорим, той ми каза за някакво друго момиче, което си харесва сега и така. Но в училище само се поздравяваме...Това е историята. Въпросът ми е- Можете ли да ми обясните поведението му и да ми кажете, защо ме отблъсна така? И какво иска в момента от мен?

Благодаря предварително!
 
mariya_koevaДата: Петък, 20.03.2015, 17:52 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, nadetoo723!

Съветът ми е да не се занимавате повече с това момче. Вашите взаимоотношения са нехармонични, няма баланс - от едната крайност в другата. Единият месец сте заедно, на следващия сте само приятели, а на по-следващия не си говорите (образно казано). Това момче все още е незряло и не може да поеме отговорност за собствените си действия. Разбирам, че искате да сте заедно, но той не дава никакви категорични знаци за това. На всичкото отгоре Ви е казал, че в момента харесва друго момиче. Няма лошо да сте само приятели, но не позволявайте на когото и да било да Ви върти на малкия си пръст.

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
nadetoo723Дата: Петък, 20.03.2015, 19:27 | Сообщение # 3
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 2
Статус: Офлайн
Благодаря Ви наистина много! Ще се опитам да го забравя и да продължа напред smile
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Тийн - зона - безплатна консултация » Не мога да го разбера... (Не разбирам какво иска от мен..Помощ!)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017