Добре дошъл Гост | RSS
Четвъртък
24.08.2017, 01:15
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Тийн - зона - безплатна консултация » Пристрастих се към памперсите за възрастни (чувствам се различна)
Пристрастих се към памперсите за възрастни
milenaДата: Сряда, 25.12.2013, 21:10 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 2
Статус: Офлайн
Здравейте.Тази година имах матури.Бях хванала цистит точно преди матурата.Нямах време да оздравея.Знаех от приятелки ,че може да се отиде до тоалетната след ,като мине един час.Казах си ,че немога да издържа толкова много време и нашите бяха на същото мнение.Тогава баща ми му хрумна идеята да съм с памперс за възрастни на матурата.Също и имаше само два дни до матурата.Нашите купиха памперсите и аз реших да си сложа един преди да легна,защото друг път не си бях слагала и исках сутринта да не се чудя как се слагат.На сутринта ,като станах си смених памперса , качих си на такси и отидох на матурата по География.Справих се добре на матурата.Като се прибрах на обяд се радвах много,че съм написала всичко.След ,като мина тази матура бях много спокойна.Не ми се седеше в нас и исках да изляза затова се разбрах с една приятелка да отидем на кафе.Говорехме за това какво сме направили на матурата.През цялата една седмица когато ме беше хванал цистита си излизах от нас с памперса,защото ние момичетата не сме ,като момчетата които си пикаят навсякъде където решат.След ,като оздравях трябваше да спра.Спрях ,но ми се искаше отново да почна да нося памперси.Просто с тях се чувствам комфортно.След ,като ме приеха в университета.Настаних се на квартира в големия град в която бях сама.Там вече отново почнах да си купувам и да нося памперси за възрастни.Не мога да спра да ги нося. Незнам , какво да направя за да спра да ги нося или трябва да не спирам.Объркана съм много.

Съобщението е редактирано от milena - Сряда, 25.12.2013, 21:12
 
BoyanovaДата: Петък, 27.12.2013, 11:12 | Сообщение # 2
Админ
Група: Администратор
Съобщения: 1051
Статус: Офлайн
Здравейте milena,

Разбирате, че няма как да сте постоянно и без необходимост с памперс за възрастни. Причината, която е наложила тази крайна мярка, вече не е актуална. Следва да спрете да носите памперсите. Ако Ви е трудно да се решите на тази стъпка от веднъж, то можете да си съставите график за отказване от памперса в рамките на 1 седмица. Всеки ден от тази 1 седмица следва времето, което прекарвате без памперс да бъде все по-малко, така че на 8-мия ден вече да сте без памперс през цялото време. Придържайте към здравата логика, че причината, поради която Ви е трябвал памперс е вече в миналото и че сега сте в състояние да си контролирате нуждите и няма да се изложите пред никого, а също и че винаги и по всяко време можете да отидете до тоалетната, ако Ви се наложи.

психолог Л. Боянова
 
milenaДата: Петък, 27.12.2013, 16:55 | Сообщение # 3
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 2
Статус: Офлайн
Здрасти.Права сте ,че причината  вече не е актулна.Ще опитам с едноседмичен график,както ме съветвате. Мисля ,че ще успея да се справя с проблема.
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Тийн - зона - безплатна консултация » Пристрастих се към памперсите за възрастни (чувствам се различна)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017