Добре дошъл Гост | RSS
Понеделник
21.08.2017, 12:19
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Семейството- безплатна консултация » Как да спра маниполацията от страна на сестра ми върху мен?
Как да спра маниполацията от страна на сестра ми върху мен?
iordan_n_nДата: Неделя, 15.06.2014, 16:00 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 1
Статус: Офлайн
Здрасти, имам нещо, което искам да споделя. Нямаше на кого да кажа, защото това е прекалено лично. Не съм споделял за това нито на приятелите нито но роднините и родителите ми. Имам връзка със сестра ми. Освен, че я има лябовта, коята съществува между членовете на семейството ние правим и секс. Това е нeнормално според повечето, но ни доставя удоволствие. До тук се стигна, защото гледах порно със мъж и шимейл(жена с пенис - това е порно термин и означава мъж,който си е направил операции да изглежда, като жена, но си е запазил пениса). Сестра ми влезе в стаята ми и видя, че гладам това извратено порно. Обвиниме, че съм гей. Аз отрекох. Но тогава тя започна да се заяжда още повече. Стигна се до там, че искаше да я целуна по устата за да докажа, че не съм гей. Казах и, че това е неприлично. Тогава тя ми  каза, че имам една минута и ако не я целуна значи съм гей. Нямаше време да мисля и я целунах. Хареса и и почна да се съблича. Аз избягах в другата стая. Разбрах, че беше готова на всичко за секс. Тогава отново ме обвини, че съм гей. Аз нямаше, как да издържа на обвинението и така го направихме за първи път. И двамата преди това бяхме девствени. Сестра ми не е някаква голяма красавица, но се поддържа и изглежда добре. Секса ни хареса и го правим често. Тя ме мониполира, че ако неправя секс с нея ще кажи на другите, че я карам на сила да прави секс и, че ако престана означава, че вече не я обичам. Това го прави, ако нещо спомена от сорта, че всеки трябва да си намери човека до себе си и, че ще си намеря мацка. Харесва ми секса с нея, но аз искам да имам деца от жена, коята не роднина. Засега сме млади и мога да чакам. Какво мога да направя така, че сестра ми да спре да ме маниполира?

Съобщението е редактирано от iordan_n_n - Неделя, 15.06.2014, 16:34
 
mariya_koevaДата: Неделя, 15.06.2014, 16:38 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Първо - с Вас не се познавам нито аз, нито колежката, психолог Людмила Боянова, за да си позволявате да се обръщате към нас с някакво си "Здрасти".

Второ - отдалеч си личи, че историята, която сте написал, е фантазия и се дублира много добре с тази - http://www.teenproblem.net/forum....%D0%B8.

Трето - губите времето на мен и колежката ми, за да четем теми, които са измислени.

Ако наистина сте на 19 години, можете да си намерите по-интересни и полезни дейности, с които да запълвате дните си.

Мария Коева
(помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Семейството- безплатна консултация » Как да спра маниполацията от страна на сестра ми върху мен?
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017