Добре дошъл Гост | RSS
Tuesday
19.09.2017, 19:18
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Семейството- безплатна консултация » Помощ - психологически тормоз
Помощ - психологически тормоз
dannystoДата: Tuesday, 04.02.2014, 10:59 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 1
Статус: Офлайн
С мъжа ми сме женени от почти 8 години. Имаме 2 прекрасни деца.
Това което ме мъчи е напоследък заестилити психологически атака от негова страна.
За най-минимални неща се стига до обиди и псувни по мой адрес - че за нищо не ставам чесъм проста, боклук, че ще ме размаже изсели и т.н.
Случвало се е пред децата да го прави и дори да посяга. На тях им се отрази страхотно зле тази сцена (па макар и единична).
Не знам как да постъпя. Все още го обичам но и аз не знам защо след всичките упреци и обиди. А аз просто ходя на работа, от работа в къщи с него и децата и толкоз. Никога не съм излизала сама без децата и без него освен за изпити в София(а и там бях при роднини за контрол).Нямам личен живот, рядко се виждам с приятелки и когато се случи става проблем, следват забрани.
Не знам как ще продължа напред. заплашва ме че и децата ще ми вземе ако се разделим че ще ме изкара негодна майка. От това най- ме боли и най- ме е страх.
Не виждам изход от ситуацията си....
Моля за помощ и подкрепа.
 
mariya_koevaДата: Tuesday, 04.02.2014, 15:43 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте,

ситуацията, която описвате, е много сериозна и е необходимо да предприемете адекватни мерки. Много смело (и неправилно до някаква степен) от моя страна е да Ви кажа да се разделите със съпруга си и да се изнесете от вкъщи. Смятам, че такива окончателни решения не трябва да се взимат от психолог. Затова Ви съветвам да помислите спокойно и разумно дали грубото поведение на съпруга Ви е било инцидентно или има изгледи да се повтаря отново? Как ще реагират децата Ви, ако станат свидетели отново на скандал вкъщи? Какви са последствията за тях, виждайки насилие между родителите си? Щастлива ли се чувствате наистина с този мъж?

Вие сте на 27 години, млада жена. Животът е пред Вас и трябва да го изживеете щастливо и пълноценно. По принцип бих Ви насочила към директен контакт с психолог, за да имате възможност да чуете и второ мнение, но това няма как да се случи, преди да си отговорите на тези въпроси и да сте по-наясно със себе си.

Изход има, стига да е разумен и в правилното време.

Пишете ми отново.

С поздрав,

Мария Коева
(помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Семейството- безплатна консултация » Помощ - психологически тормоз
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017