Добре дошъл Гост | RSS
Tuesday
26.09.2017, 23:55
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Семейството- безплатна консултация » Проблем ли е
Проблем ли е
Toni_PetrovДата: Петък, 09.08.2013, 12:10 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 3
Статус: Офлайн
Здравейте,
От няколко години със съпругата ми разнообразяваме сексуалния си живот като си каним някой и правим групов секс. Всичко си е супер и по този начин на практика нямаме нужда от други връзки и потайности. От извесно време обаче съпругата ми започна да пренебрегва всякакви предпазни мерки с младежите с които се виждаме, като тя е активната в случая, т.е. аз отивам до банята и като се връщам я намирам яхнала младежа без презерватив, като до преди това се е ползувал. Това не е единичен случай, просто пример за поредна ситуация. Също така тя в повечето случаи не помни какво е ставало и какво е правила. Когато нямаме контакти с някой друг, тя става разсеяна, бързо се уморява, незаинтересована, дори и леко депресирана. Аз съм на 49г. тя е на 37. Тъй като съм чувал, че секса в тази женска възраст е важен за жените нямам нищо против тези случки и дори съм я подтиквал да остава на саме с някои от младежите. При всички тези контакти с други хора тя свършва по доста пъти, което определено и се отразява добре. В последната ситуация тя държеше задължително да има презерватив за момчето с което сме се виздали и друг път. Но когато нешата започнаха, изобщо не се стигна до презервативи, тя направо си му се качи отгоре и до като младежа не свърши в нея не го остави. Съответно забременя и направи аборт. Та ето за това ми е въпроса, това нормално ли е и ако не, какво може да се направи, трябва ли да се търси лекарска помощ и при какъв лекар.

Предварителна благодаря за всички мнения и отговори
 
mariya_koevaДата: Петък, 09.08.2013, 16:14 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте,

не бих могла да кажа, че настоящият казус трябва да се идентифицира като "нормален" или "ненормален". Тук е необходимо да се направи ясна равносметка за нездравословния полов живот, който се води, и всички рискови поведения, ситуации и последствия (сексуално преносими болести, нежелана бременност и др.). Абортът, който е направила жена Ви, би трябвало да й сигнализира да извлече урока, който животът й е дал, а именно - да прави секс с предпазни мерки (в случая с презерватив), за да не излага здравето си на риск. Поговорете спокойно с нея, попитайте я защо продължава да прави необезопасен секс въпреки това и че в крайна сметка искате да я предпазите от житейски несгоди. Надявам се, че ще се вслуша в думите Ви и ще стигне до извода, че тя сама трябва да се пази, а не да очаква, че някой друг ще го направи!

Успех!


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Toni_PetrovДата: Петък, 09.08.2013, 17:16 | Сообщение # 3
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 3
Статус: Офлайн
Зравейте,
Искренно благодаря за бързата реакция.
Да говорили сме и то не един път. Всичко, ама наистина всичко е разбрала и дори тя го изисква. Само,че когато се стигне до ситуация, тя някакси изключва и се започва стара песен, т.е. до като се усетя и тя вече е отгоре на другия човек без презерватив. Лошото е, че в доста моменти не си спомня какво е ставало и е искренно учудена от това което и казвам. Стигна се до там, че направихме запис със камера. Беше направо ужасена от нейното поведение в някои моменти. Нямам представа на какво се дължи тази промяна в поведението и. Рових доста по нета, но не можах да намеря нещо което да е дори и близко до ситуацията в която сме. Именно и за това реших да се допитам тук. Какво може да се направи за тази загуба на памет и контрол в точно определени ситуации ?
 
mariya_koevaДата: Петък, 09.08.2013, 20:24 | Сообщение # 4
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте отново,

 
поведението, което описвате, е действително странно. Това не означава, че жена Ви има проблем, но е необходимо да посетите специалист. Съветвам Ви да осъществите директен контакт със семеен психотерапевт, с когото да разговаряте на четири очи и да споделите в безопасна среда нещата, които Ви тревожат. Аз не зная каква е причината да не си спомня това, което е правила, още повече, че никога не съм разговаряла с нея на живо. За съжаление виртуалната комуникация за случаи, подобни като Вашия, е ограничена и поради тази причина Ви насочвам към директна консултация. Надявам се, че жена Ви ще подходи благоразумно и доверчиво към този вариант.


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Toni_PetrovДата: Събота, 10.08.2013, 19:31 | Сообщение # 5
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 3
Статус: Офлайн
ПРИВЕТ,
Отново благодарности за бързата реакция. Сега обяче се изправяме пред друг проблем, Не живеем в България. А езика на държавата в която живеем, все още не сме го научили до необходимото за тази цел ниво. Имате ли вариянт за връзка по скайп примерно за да проведете раговор, срещу заплащане разбира се, както и ако можете да ни насочите вече към конкретен специалист или необходимости за преодолаване на проблема ?
 
mariya_koevaДата: Събота, 10.08.2013, 21:40 | Сообщение # 6
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Привет отново и от мен,

 
радвам се, че имате желание да разрешите проблема. За съжаление не предлагам психологични консултации по Skype. Насочвам Ви към колежката, психолог Людмила Боянова, с дългогодишен професионален опит. За да се свържете с нея, кликнете върху този линк - http://psychology-bg.ucoz.com/forum/62-609-1.

Това е от мен. Светли дни!


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Семейството- безплатна консултация » Проблем ли е
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017