Добре дошъл Гост | RSS
Tuesday
26.09.2017, 23:53
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Семейството- безплатна консултация » Съпругата ми агресивна-спешно (спешно)
Съпругата ми агресивна-спешно
morpheusДата: Сряда, 17.04.2013, 09:28 | Сообщение # 1
Група: Removed

Здравейте, Имам сериозен проблем със съпругата ми, моля спешно за помощ.
Тя е изключително красива, висока, привлекателна, сексапилна, интелигентна не мога да опиша всичките и качества. В момента е в 9 ти месец с момченце и аз много си ги обичам. 
Проблема за който търся помощ е следния. От самото начало на връзката съм обстрелван с въпроси свързани с ревност, в всеки случай в които съм погледнал на страни, може даже да не съм гледал жена, а просто някоя да е минала пред погледа ми и става страшно. Измисля си разни неща на които си вярва в тези моменти и ги изтъква. Първоначална аз не обръщах голямо внимание, но то прирасна в нещо друго.
Започна на тема порно, първоначално се съгласих с нея, че може да имам някакъв проблем, и се отказах от това преди сватбата ни даже и обещах, че повече няма да гледам. След това ми обещание нещата тръгнаха в друга посока, хазартни игри. Вярно имахме някакви финансови затруднения около сватбата, но имаше начин да се оправим. Тръгна първоначална да изкарва уш пари, доста и връзва между другото. После започна да губи, всеки път изкарваше някои друг виновен за загубите и. Аз съм казал нещо, бил съм негативно настроен, не съм отишъл с нея, подобни неща. Може би веднъж два пъти е казвала аз съм пълен провал и се е извинявала. Това продължи няколко месеца след това спря, супер , ама се върна към ревността, следи ми телефона, пощата, скаип, феисбук - които аз спрях да ползвам. Не знам дали има седмица в която не сме се карали за нещо от този сорт. Пропуснах да кажа, до такава степен ме ревнува от порно, че на нова година си изкарахме отвратително защото съм потърсил гола снимка на еди коя си в гугъл. Март месец тази година постъпи в болница заради бъбреци, беше 12 дни. Сега може би аз съм виновен, гледах порно не постоянно може би в 5-6 от дните. Като излезе от болницата може би на 5 тия ден, не можах да получа нормална ерекция (бях доста натоварен с работа и само за това мислех), тя ме попита гледал ли си порно, първоначално излъгах, ама после се замислих, че от лъжи смисъл няма и си казах всичко. Съответно това прерасна  в жестоко сърдене, 
бил съм маняк и така нататак. Не отричам че имам вина. После ми обяснява, на  мен дали ще ми е добре тя да се такова някъде докато аз съм в болница. Принципно за нея гледането на порно е равносилно на изневяра, че и по зле. Нещата малко се поуправиха за около седмица, когато пак се скарахме за казино, пропуснах да кажа, че след големия ни  скандал за порното напук отиде и изигра 1000лв които взе назаем.
Тази седмица в понеделник все още бяхме гузни, аз излязох по работа към обяд, разговарях с един приятел които е гледал някакъв клип на Харлем шеик 8 мацки които играят голи, имало го в youporn, стана ми любопитно, влязох през телефона си, но се отказах да го свалям, и за да няма скандали си изтрих и хисторито. Не знам как е разбрала но вечерта беше страшно, изпадна в нещо като нервна криза, излезе и пияна от устата, скача да се бие, удря ме. Понеже съм заврян зет, нейните родители се намесиха, аз им разказах за какво е проблема те се засмяха и започнаха и обясняват, че това са глупости. После ме гони на няколко пъти, заплака пак в някакво състояние като нервна криза (винаги когато има и малак проблем, плаче неконтрируемо), получи контракци и сега пак е в болница. Обвинява ме, че съм я вкарал нарочно за да мога да си гледам на спокоиствие и да ходя по курви ( никога не съм ходил на курва и тя го знае). 
За финал, по това което съм чел по въпроса е: агресивност, плачливост, депресия, всички са срещу мен. Опитвал съм да я заведа на психотерапефт, каза че я изкарвам луда, преди два месеца почти успях докато не ме изкара, че имам връзка с психоложката.
Моля ви помогнете!
 
morpheusДата: Сряда, 17.04.2013, 09:41 | Сообщение # 2
Група: Removed

Пропуснах да кажа, лекувала се е от хиперфункция на Щитовидната жлеза. От началото на миналата година не е взимала нищо за нея, възможно ли е всички проблеми да са от там.
 
BoyanovaДата: Четвъртък, 18.04.2013, 19:17 | Сообщение # 3
Админ
Група: Администратор
Съобщения: 1053
Статус: Офлайн
Здравейте morpheus,

Любовта е безвъзмездно чувство към другия човек, което се изразява по много начини, но не чрез ревност, а най-вече чрез силно желание на другия човек да му е добре, включително готовност другият човек да бъде оставен да развали връзката и да си отиде, ако ще се чувства добре в друга връзка с друг човек.

Но от къде тогава у някои възрастни хора идва ревността до степен да не оставят любимия си човек дори да диша, без да е ревнуван от въздуха? Загледайте децата. Те са много по-ревниви към вещите и приятелите си от възрастните. Ако поискате играчката на едно малко дете, дори да е само за момент, то първата естествена мисъл на детето ще е да не Ви я даде и да Ви изгледа с един такъв особен поглед, сякаш искате да му я откраднете завинаги в мига, в който Ви я подаде. Понякога стига и само да погледнете играчката и тя вече е скрита зад гърба на детето. След това се намесва майката (бащата или друг близък на детето) и обяснява, че няма лошо в това да даде играчката си. И тогава детето се навива все пак да я отстъпи за ползване. По този начин то се научава на споделеност и че не трябва да се стреми към това да притежава егоистично.

Едно от нещата, в които подобен ненаучен от детството урок избива у вече възрастния човек, е именно прекомерната и необоснована ревност спрямо любимото същество.

Това е преодолимо, но Вашата жена е тази, която трябва да е мотивирана да потърси помощ от психолог за разрешаването на този свой проблем.

Що се отнася до хазартната зависимост, то това е болестно състояние и е класифицирано като такова в Международния класификатор на болестите. Главният мозък на човек, пристрастен към хазартни игри, има същите невро- физиологични особености като този на наркомана. Осъзнаване на проблема може да липсва изцяло или частично.

Специалистът, компетентен да Ви даде насока за справянето с проблема с хазарта, е психиатър.

Компетентни да работят с хазартна зависимост психиатри има в:

ДЪРЖАВНА ПСИХИАТРИЧНА БОЛНИЦА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА НАРКОМАНИИ И АЛКОХОЛИЗЪМ
Контакти:
1303 София
ул. “Пиротска” № 117
тел.: 02/ 931 61 09 (регистратура)

Надявам се предоставената от мен информация да Ви е била от полза.
психолог Л. Боянова
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Семейството- безплатна консултация » Съпругата ми агресивна-спешно (спешно)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017