Добре дошъл Гост | RSS
Tuesday
26.09.2017, 23:52
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Семейството- безплатна консултация » Раздяла
Раздяла
ManuelaДата: Неделя, 06.01.2013, 01:27 | Сообщение # 1
Група: Removed

Моля Ви дайте ми съвет. С мъжът ми се познаваме от 9 години живяхме заедно 6 години и сега имаме бебе на 3 месеца и се разделихме зареди нещо съвсем дребно просто му казах че не е същия той ме каза как очакваш като ти толкова си ме наранявала и някакви такива / бях бременна преди и в 5 месец изгубих бебето, и тогава имахме големи скандали много го бях наранила това се случи преди две години/ и станаха някакви такива изкарахме си всичките кирливи ризи и сега сме разделени от 2 месеца, той ми се извини и се опита да се сдобрим направи всичко възможно серенади, много красиви думи, изненади, почивки всичко каквото се сетиш, но аз не исках и бях твърдо решена изведнъж се осъзнах ,че не мога без него, но той вече не правеше нищо и се държеше лошо като непознати един месец ревах ,но какво от това бях депресирана исках да съм с бебето и като го видях започвах да плача повече и повече ,защото е като баща си, когато той е бил малък.Не искам да виждам никой не искам да говоря с никой не искам да излизам от стаята си нямам желание за нищо нито се храня нормално,както седя и се оправям с бебето изведнъж ми се крещи,в край на сметка съм живяла с този човек 7 години а сега като се обръщам съм сама само с една помощница. И още не мога да га преодолея :'(. Моля Ви помогнете ми ,по някакъв начин.
 
mariya_koevaДата: Неделя, 06.01.2013, 14:34 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте!

Разбирам, че Ви е тежко от раздялата, която е настъпила. Хубаво е да се опитате да поговорите отново с този мъж, но с условието, че няма да се повишава тон и че ще бъдете искрени един с друг. Не зная каква е била причината, за да се стигне дотук, но е необходимо да си кажете нещата такива, каквито са. Може да си дадате втори шанс, за да бъдете щастливи като семейство.

Относно Вас самата - пораздвижете се, порадвайте се на детето си, играйте си заедно, поговорете с Ваши близки приятелки. Слушайте ободряваща музика, пийте повече течности и витамини и се опитайте да погледнете върху ситуацията с други очи.

Както казах, поговорете отново с този мъж и си дайте шанс да си изясните недоразуменията. Недоизказаните неща предизвикват големи кризи в човешките взаимоотношения и поради тази причина хората трябва да бъдат честни помежду си.

Ако желаете, може да пишете за развоя на събитията.

Успех!


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Семейството- безплатна консултация » Раздяла
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017