Добре дошъл Гост | RSS
Петък
18.08.2017, 01:15
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Семейството- безплатна консултация » Изневерих, Ще се побъркам, Страх от полови болести!!!
Изневерих, Ще се побъркам, Страх от полови болести!!!
silenceДата: Понеделник, 19.11.2012, 13:46 | Сообщение # 1
Група: Removed

Ще се побъркам, ама честно!
Историята е следната аз съм мъж и края на миналия месец октомври изневерих - Какъв тъпак нали! Ама сега ще се побъркам от мисли за моята грешна постъпка - полудявам както се казва да не съм лепнал някоя болест
Та така миналия месец с една доста лека жена си правехме секс и презерватива се скъса, от там нататък по инерция и го вкарах още веднъж и после двамата спряхме. Веднага отидох в банята и се измих и съответно изпиках. Ама тая е била голяма шафрантия до колкото разбрах и сега ще се побъркам дали не съм лепнал нещо.

На следващия ден отивам и и казвам аз не ти вярвам дай да ти направим един тест за болести, че ще се побъркам и направи тя - резултати са за Хив, Хепатит С и Сифилиз са отрицателни. А аз и да отида да си направя трябва да са минали минимум 2 - 3 месеца и сега ще се побъркам докато не мине това време.

Според вас какъв е шансът тя да е била болна и на нея да не е отчел тестът и какъв е шансът от едно вкарване да се хване нещо...

Хора не изневерявайте това не е хубаво нещо, по добре зарадвайте своите половинки с нещо хубаво от колкото да правите глупости като мен...

Моля ви за съвет и помощ - Наистина не се чувствам добре, безпомощен съм, не знам какво да направя... тези месеци които трябва да изминат ме съсипват, а и вече с моето момиче не желая да правя секс от страх че може да и лепна нещо, а тя започна да ме обвинява че не съм я харесвал, а тя е долкова добро момиче - голям тъпак съм знам ... ама станалото станало а от тук накъде...
Нормално ли е да имам такива притеснения от изневярата и от болести в случая и да правя ли секс със моето момиче
 
BoyanovaДата: Понеделник, 19.11.2012, 20:35 | Сообщение # 2
Админ
Група: Администратор
Съобщения: 1051
Статус: Офлайн
Следва да изчакате да измине необходимо време да се изследвате, защото само изследванията могат да Ви предоставят отговора на въпроса дали сте здрав и докато чакате, добре е да извлечете поука от преживяното. Виждам, че поуката вече я знаете и сам.

Докато чакате, може би ще се почувствате по-добре, ако обръщате повече внимание на половинката си. Прекарвайте повече време заедно, правете заедно онези неща, които и двамата обичате да правите. Разхождайте се, когато времето го позволява. Слушайте любимата Ви музика. Намерете как да превърнете времето, което прекарвате заедно, в приятно романтично платонично изживяване и за двамата ви. Така и ще си спестите половинката ви да се почувства пренебрегната. Един вид, спечелете я отново, отначало.

Ако желаете, можете да пишете по тази тема отново, за да споделите развоя на събитията.

С уважение,
психолог Людмила Боянова
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Семейството- безплатна консултация » Изневерих, Ще се побъркам, Страх от полови болести!!!
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017