Добре дошъл Гост | RSS
Tuesday
19.09.2017, 19:13
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Как да постъпя? (Объркана съм...)
Как да постъпя?
BubiДата: Четвъртък, 16.02.2017, 10:06 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 4
Статус: Офлайн
Здрваейте!
От една година и три месеца имам връзка с обвързан мъж.Всичко започна на шега,беше само секс за забавление,но 3 месец след началото той ми каза,че ме обича,аз изпитвах същото.Всичко беше прекрасно отношенията ни се развиваха много добре,държеше се с мен сякаш съм единствена,нищо не ми липсваше.По стечение на обстоятелствата напуснах работаи от тогава той се грижи за мен.Преди 6 месеца забременях,с много мъки направих аборт,въпреки,че не исках,той ми каза,че не е готов( с приятелката му са заедно от 13 години,нямат брак,тя има проблеми не може да има деца)Тогава мислех,че ще го намразя,но нещата се бърнаха и го заобичх още повече...Но това,че не бях единствена започна много да ми натежава,той ми даваше надежди,все м говореше как иска да си изясни нещата с нея,даже сам си беше поставил срок докато вземе решение...и така в продължение на месеци нищо не се променяше.Преди месец му дадох време последно да реши какво иска и да ми каже,но когато дойде време за това разбрах,че съм бременна.Казах му,той отвърна,че иска да го задържим и да му дам малко време да помисли как да се случат нещата.След седмица ми каза.че не е готов да се раздели с приятелката си и иска да продължим така,попитах го как си представя нещата каза ,че не знае(приятелката му знае за мен,засичала ни е двамата,знае за бебето...)....Аз още по-малко.Казах му,че не мога да така .Какво да кажа на родителите ми?Те никога няма да ме осъдят за това,те са скромни и добри хора и ме притеснява това,че постоянно ще ме мислят и ще се поболеят.Казах му,че искам от него единствено да се грижи за детето финансово,нищо друго,защото аз поникакъв начин не си представям как ще се случат нещата,отвърна ми,че щом не сме заедно няма смисъл да раждам...Не искам да правя аборт отново,този път наистина няма да си го простя...Не знам какво да правя,как да постъпя...Моля за съвет!
 
mariya_koevaДата: Четвъртък, 16.02.2017, 16:23 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, Bubi!

Аз не бих могла да Ви кажа дали да направите отново аборт. Това е решение, което трябва да вземете Вие. От това, което разказвате, аз не виждам как може да разчитате на въпросния мъж и как той може да Ви даде сигурност, подкрепа. Очевидно той е решил да остане с другата жена и моят съвет е да продължите напред. Какво значи "не е готов да се раздели с нея, но иска да продължим така"? Да сте вечно "втората цигулка"? Да правите аборт след аборт (помислете доста добре и върху това)? Разбирам, че имате чувства към него, но аз не виждам смисъл да се борите за нещо, което няма бъдеще. ОК, ако той наистина иска да бъде само с Вас, да избере Вас. Но не да му бъдете "под ръка", когато му е изгодно. Това е моето мнение. 

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
kalina_gДата: Петък, 21.04.2017, 15:13 | Сообщение # 3
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 6
Статус: Офлайн
Много сложна ситуация
 
SmithДата: Сряда, 26.04.2017, 22:34 | Сообщение # 4
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 3
Статус: Офлайн
Здравейте,ще се радвам,ако някой може да ми помогне с мнение. Днес ми се случи следната случка: чаках автобуса на една спирка и там имаше едно момче,което ми направи впечатление.Качихме се и той седна на една вътрешна седалка,а аз,понеже съм доста стеснителна,седнах на срещуположната до една жена.Тогава той се премести на външната седалка,сякаш не искаше никой да седне до него.Пътувахме си и аз забелязах,че не ми хвърля погледи.Наближи моята спирка и аз станах и зачаках на вратата да спре автобуса,а той си стоеше и май ме гледаше.Слязох от автобуса и изобщо не забелязах кога е слязъл и той и даже ме е задминал.И както си вървеше,изведнъж се обърна,усмихна се и каза: ,,Искаш ли да се запознаем?,,... Аз се усмихнах,защото блокирах,тъй като изобщо не очаквах подобно нещо.Тогава той каза: ,, Ти сигурно си имаш приятел?,, И аз го излъгах,че имам,защото така на улицата срещу мен може да стой всякакъв човек. Тогава той каза: ,, Ами нали сме от един квартал,може да се запознаем. Ти на колко години си? Аз съм на 28.,, Аз му казах на колко съм,той констатира,че е малко по-голям от мен и пак попита дали си имам гадже.И аз пак отговорих,че имам.Тогава той ми пожела приятен ден и продължи напред.Та,интересува ме,трябва ли да се притеснявам,или наистина има шанс да е бил свестен,защото изглеждаше напълно нормално,държеше се мило,а и беше хубав честно казано.Но защо пък 2 пъти ще ме пита дали си имам гадже? Дотам ли стигнахме,за да си търсят хората бройки по улицата? И преди са ме заговаряли,но са били все някакви възрастни чичковци,откачалки и един бежанец,който направо си търсеше жена...  Та,дали не съм попаднала на някое наистина свястно момче и като пълна идиотка да съм си изпуснала шанса? Е,поне сме от един квартал и може да се засечем пак,но дали ще ме заговори,след като така го резнах,не знам.Случката стана пред едно кафене,но той не включи да ме покани,нито пък аз,липсваха и комплименти,не че изглеждам перфектно де,но все още съм във форма.Може пък да е някой психопат,изнасилвач,перверзник и всякакъв,но от друга страна изглеждаше напълно нормално,беше много вежлив и даже май леко се притесняваше.Не знам какво да направя,всяко едно мнение ще бъде ценно за мен.
Понеже не мога да пусна нова тема,ще се радвам,ако мога да използвам тази. Благодаря!
 
mariya_koevaДата: Четвъртък, 27.04.2017, 18:27 | Сообщение # 5
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, Smith!

Никога не можете да бъдете сигурна какъв човек застава срещу Вас. Може зад любезността и добронамереността да се крият хитри помисли и действия, за които няма как да знаете. Моето мнение е, че ако в този мъж няма нищо заплашително и е писано да се срещнете отново, ще се случи. 

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
SmithДата: Четвъртък, 04.05.2017, 22:04 | Сообщение # 6
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 3
Статус: Офлайн
Здравейте отново.Днес отново срещнах момчето от миналата седмица.Във фризъорския салон.Този път не ме заговори,само се усмихна,реши да изчака и наблюдаваше с интерес как ми правят прическа.Постоя малко и внезапно стана и си тръгна.Сигурно никога няма да се престраши да ме попита нещо.Открих,че живее в блока срещу нашия.Понаблюдава ме от терасата докато бях в кухнята.Какво да направя,ако го видя пак?
 
DidaДата: Понеделник, 04.09.2017, 10:50 | Сообщение # 7
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 2
Статус: Офлайн
Здравейте.незнам как да започна.хванах мъжа си в изневяра отначало си мислех че си въобразява,но с времето се оказах права.всичко започна преди 3 години приятелката на братми дойде да живее при нас в чужбина.помагах и много за всичко,очаквахме и братми да дойде ,но те се разделиха.тя остана да живее с нас и ходеше на работа разделяхме си разходите по квартирата. Заминах си на почивка с дъщеря ми за бг и тя остана с мъжа ми.след като се върнах усетих че става нещо,но не исках да повярвам.забременях с второто си дете.те започнаха да излизат навсякъде заедно на фитнес на магазин.започнахме да се караме всеки ден с мъжъ ми,но Тои отричаше че има нещо общо с нея.от стрес и нерви бременноста ми се усложни наложе ми се да се прибера в бг и да лежа в болници.когато се роди и сина ни бях готова да се прибера при мъжа ми ,но Тои все отлагаше.така след няколко месеца отлагане се събрахме,но аз чувствах че ми изневерява. Тои се кълнеше че ме обича и няма друга.започна се с излизанията тя все седеше при него докато работи уш му помагаше.тои спря да излиза с мен оставяше ме с двете деца сама по магазините управдаваше се че има мн работа.започнаха големи скандали,той дори ме удряше защото го обвинявам в изневяра все ми натякваше,че по цял ден работи за да ни издържа.така продължи няколко месеца.реших да сложа в колата му телефон и да запиша какво си говорят.чух разговор които ме съсипа той и казваше колко много я обича и му е много хубаво с нея.....и така разказах му какво съм направила ядоса се много почна да се оправдава и да отрича.прерових компутара на любовницата и намерих снимки които доказваха че имат враска.събрах си багажа и се махнах с двете си деца.след 3 дена се прибрах.продалжавахме с скандалите те започнаха да излизат по 4 часа на ден уш до магазина.неиздаржах и се скарахме казах му да я махне от кащата,а той ми одговори че тя няма да се махне.аз да съм си навеждало главата.чух че се карат с нея бил я хванал с наркотици и явно и там не му вървяха нещата.един ден си събрах всичко и се махнах.той продължаваше да се държи нагло с мен и да отрича.от моя приятелка разбрах че любовницата му си е заминала за бг и реших да се прибера все пак имахме две деца.и така все още сме заедно,но аз всякаш се успокоих и разбрах че неискам да бъда с него,но нещо все ме и спира да се разделим.финансово съм усигорена не завися от него.ако можете да ми дадете съвет какво да правя.
 
DidaДата: Понеделник, 04.09.2017, 10:54 | Сообщение # 8
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 2
Статус: Офлайн
Сега всичко въри добре между нас,но миналото не ме оставя на мира.мисля си как той ме е унижавал за да достави удоволствие на др жена,как ме е убождал и удрял.как е бил мил с нея ,а аз не ставах за нищо.тези мисли не ме оставят на мира.оправдава се че му е била направена магия,но това не е вярно.
 
BoyanovaДата: Понеделник, 04.09.2017, 16:06 | Сообщение # 9
Админ
Група: Администратор
Съобщения: 1054
Статус: Офлайн
Dida, на памет цитирам прочетеното в една книга: "много деца са нещастни, защото родителите им са разведени, но в пъти повече деца са нещастни, защото родителите им не са разведени". 

Споделяте, че мъжът ви си е позволявал да ви удря, освен скандалите във връзка с изневярата му. Този човек не ви цени, не ви обича. С вас е, защото сте удобната, а не поради друга причина. С него сте в момента не и заради децата, а май по-скоро по навик.

Ако държите на себе си и на децата си, по-добре е да го оставите, защото такъв тип мъже като правило не се променят, т.е. можете да очаквате следващата любовница в живота му, като реакцията му спрямо вас при такъв развой на събитията, ще е същата- ще ви лъже, ще се подиграва с вас, няма да се посвени и да ви посяга. Помислете и за децата си- не им трябва да растат в семейна среда, където не цари истинска любов, защото децата усещат фалша и това носи увреди по детската психика.
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Как да постъпя? (Объркана съм...)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017