Добре дошъл Гост | RSS
Tuesday
19.09.2017, 19:12
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Тежка раздяла (раздяла)
Тежка раздяла
tedi_h_1995Дата: Петък, 27.01.2017, 00:09 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 6
Статус: Офлайн
Здравейте,имах връзка с едно момче 3 години и 3 месеца,той е турчин,аз съм българка,той работеше в Холандия и се запознахме по фейсбук,след това той се върна заради мен в България,заживяхме заедно,но нито неговите,нито моите родители одобряваха връзката ни,заживяхме на квартира първоначално,след това заживях 6 м. в тях,заедно със семейството му,след това той разбра,че наще не знаят,че живеем заедно,мислиха си че работя и живея на общежитие с най-добрата ми приятелка,след това той ме изгони от тях.След това бяхме разделени около месец,блокираме от фб от телефона от всякъде.Той е много ревнив и си мисли постоянно,че му изневерявам,постоянно се карахме,пребиваше ме от бой,докато живеехме заедно.Аз също съм много ревнива,постоянно се карахме от ревност,,даже нямахме нито той,нито аз приятели,той нямаше нито едно момиче в фб,нито аз нито едно момче.След тази раздяла,аз му звънях 30 дни от непознати телефони и два дни спрях да го търся и той ми се обади.Оправихме се,но преди Нова година нещо се обърка пак се карахме,като се видим не си говорим,повтаряме само кажи нещо,той си мисли,че го лъжа или крия от него.Беше много раздразнителен,на Коледа се разделихме,след това на Нова година ме отърси и празнувахме заедно,след това се оправихме два дни бяхме добре и едме една вечер заедно  и аз му казах,че така с напрежение не се живее,какво правим,той се разрева,каза ми,че ме обича,след два дни ми писа,че между нас няма смисъл.И се разделихме,започна да си добавя момичета в фб,дразни ме,звъня му,блокира ме от всякъде,обижда ме ,че съм боклук,изрод,преди два дни ми писа по вайбър и ми каза ,че съм перфектна и ме оставя да съм щастлива,после пак ме блокира,отделно аз се запознах,с едно момче,и той постоянно ми звъни,пише,занимава ме ,май се влюбва в мен,опитвам се да се разсея да забравя приятеля си,но не спирам да мисля за него много го обичам,а отделно това момче,постоянно ме търси и него го лъжа,не искам да съм сама,но и не искам да съм с друг освен бившия ми.Ходих по гледачки,врачки
защото не мога да спа,да ям,пия успокоителни ,всички мои приятелки,гледачки,роднини казват,че той не е за мен и ще съм много нещастна ако съм  с него,,но аз го обичам много,и той ме обича много,знам го,сигурна съм,моля ви дайте ми съвет,какво да правя с живота си !!! Моля ви,умолявам ви,вие  сте последната ми надежда Умолявам ви дайте ми съвет !!!! С голяма благодарност,предварително !!!
 
mariya_koevaДата: Петък, 27.01.2017, 18:22 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, tedi_h_1995!

Много болка има във Вас. Нормално е. Разбирам Ви. Фактът, че Вие сте българка, а той е турчин не е основателна причина да не сте щастливи двамата като двойка. Етносът не е определящ за това дали между двама души ще пламне любов. Уважението, разбирателството, обичта, подкрепата са водещи във взаимоотношенията. Ако ги няма, само страстта не е достатъчна. Затова от тази гледна точка ми се иска да се запитате дали гореспоменатите от мен фактори са съществували във Вашата връзка. Казвате, че с бившия Ви приятел сте имали трудно съжителство. Споменавате за физическо насилие. Това със сигурност е нещо, което не бива да захвърлите с лека ръка като факт. Да оставим настрана, че както Вашите родители, така и неговите имат нещо против Вашата връзка. Което също създава поводи за неприятности понякога. Аз не бих могла да Ви кажа дали да бъдете с това момче или не. Това е избор, който трябва да направите Вие. Като гледам, с тези блокирания (което е по-скоро нещо детинско) няма да стигнете особено далеч. Не зная на колко години е бившият Ви, но от тези негови постъпки не лъха зрялост. Да, културните различия между Вас двамата също са от значение. Те също рано или късно могат да станат предпоставка за недоразумения. И какво следва оттук нататък? Ако двамата наистина се обичате и не можете да си представите живота един без друг, ако между Вас има взаимно уважение - борете се за любовта си. Двамата. Но ако смятате, че нищо хубаво няма да излезе от всичко това, по-добре спрете навреме.

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
tedi_h_1995Дата: Петък, 27.01.2017, 22:59 | Сообщение # 3
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 6
Статус: Офлайн
Здравейте,благодаря Ви за бързият ви отговор ! Той е на 23 години,а аз съм на 22.Аз съм готова да простя,да пренебрегна всички обиди,разправии,тормози,във името на нашата връзка.Но той,той е много агресивен,със спортен инат,и той самият не знае какво иска. Той вярва,че аз съм виновна за всичко и не признава вината си,той мисли,че съм ужасен човек.Вече не знам и аз какъв човек съм,обърках се,да не би аз наистина да греша,не зная направо се побърках.Kогато е в добро настроение е страхотен,когато е ядосан е агресивен и непоносим.Той ме има за даденост,за нещо негово.Споменавала съм му да отидем на семеен консултант,и той се е съгласявал и ми е казвал,че накрая аз ще изляза виновна.Според Вас ако отидем на консултация двамата дали ще успеят да ни помогнат?  Благодаря Ви!
 
tedi_h_1995Дата: Събота, 28.01.2017, 07:21 | Сообщение # 4
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 6
Статус: Офлайн
Тази вечер,отново не можах  да спа цяла вечер му пращах Sms,но той въобще не ми обърна внимание, страх ме е да не е с друга вече,не мисля,че ще го преживея! По едно време ми вдигна,и ми каза аз вече не съм с теб нмз и затвори !
 
mariya_koevaДата: Събота, 28.01.2017, 13:44 | Сообщение # 5
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте отново, tedi_h_1995!

Семейният консултант може да Ви помогне, но за тази цел се изисква и двамата да имате желание за това. С една дума - и двамата да сте готови да работите върху проблемите във връзката си и да сте готови за промяна. Плюс това Вие самите трябва също да се вгледате в себе си като личности, да видите върху какво трябва да работите чисто индивидуално. В момента, като гледам, взаимоотношенията помежду Ви са доста "разклатени" и съветът ми е най-напред да решите сама за себе си дали искате тази връзка и дали сте готова за нея и чак тогава да търсите алтернативни решения.

Желая Ви успех!

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Ivo4762Дата: Четвъртък, 01.06.2017, 13:11 | Сообщение # 6
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 6
Статус: Офлайн
.
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Тежка раздяла (раздяла)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017