Добре дошъл Гост | RSS
Tuesday
19.09.2017, 19:13
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » [Спешно]Проблем с бившата (Загубих момичето което ми осъществи мечтите)
[Спешно]Проблем с бившата
valveДата: Събота, 21.01.2017, 22:42 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 5
Статус: Офлайн
Здравейте

Преди 4 години 9 месеца и 12 дена започнах връзка с едно момиче, от началото тя имаше проблеми с техните защото те не ме искаха но тя се обърна срещу тях стигнахме до полиции и т.н и останахме заедно, няколко месеца след това аз глупака започнах да не я ценя и да си правя каквото си искам и каквото аз кажех това да става, посягал съм и 2-3 леки шамара поради простата причина че ме е докарвала до такива нерви до който никога не съм стигал за 23 години, преди няколко месеца тя искаше да си сменя квартирата аз отказах и продължих да се правя на мъж .. на нова година трябваше да сме на гости но аз пак се направих на мъж и отказах, няколко дена по късно тя ме заряза и 20 дена д/г се мъчих да оправя нещата молих се плаках говорих с нея пътувах 150км до общежитието и и се оказа че тя не е там си е у дома, много късно си осъзнах грешките и от сърце искам да се поправя но тя днес ми каза следното " даже и да се върна при теб няма да ти имам същото доверие" а, аз си викам на акъла абе жена обичам те мамка му искам те в живота си ще се променя заклевам се .. днес даже ходих на църква помолих се свещичка запалих на обед НО вечерта отново се чухме и тя започна отново да ме напада и ми каза че ще останем приятели и ми обеснява за грешките ми, аз побеснях защото до преди 1 месец се смеехме заедно гушкахме се спяхме заедно и т.н и сложих в фейсбук статус " Край на връзката" защото просто акъла ми не побира как за толкова години връзка тя за 20 дена хем всеки божи ден я търся и я моля и обеснявам и всичко тя да ми каже това за приятелите, изпратих и 10-тина смса започнах да я храня и сигурно е бясна в момента, чудя се дали ако спра да я търся тя някой ден ще ме потърси и ще се замисли че опитах да оправя нещата или просто имам само празни надежди един ден тя да ме потърси, много ми е мъчно за нея, живея сам като се пребера вечер няма с кого да си кажа 1 думичка стоя сам самичък даже понякога на сила като се пребера към 19:00ч. лягам в 20:00 и заспивам за да не се чувствам самотен.

С ръка на сърцето си ви казвам искам да си я върна и бих обърнал света за нея, имаме онлайн контакт или по телефона но съвсем малък, моля ви помогнете ми.

Последният ни разговор днес:

http://prikachi.com/images/686/9023686Z.png
http://prikachi.com/images/687/9023687Q.png
http://prikachi.com/images/688/9023688z.png

С всеки изминал ден ме е страх че я губя повече и повече за това спешно трябва да намеря решение за да си я върна


Съобщението е редактирано от valve - Събота, 21.01.2017, 23:03
 
mariya_koevaДата: Неделя, 22.01.2017, 15:37 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, valve!

Няма как да Ви дам точна рецепта как да си я върнете. Не можем да отворим някой наръчник и стъпка по стъпка да правим точно това, което е написано там, нали така? Разбирам, че искате да сте с нея и най-вероятно сега съжалявате за отношението, което сте имал към нея, но ако тя сама не пожелае да Ви даде шанс да се "поправите", никой не може да направи нищо. Засега - поучете се от грешките си, обърнете поглед върху себе си, вижте върху какво има да поработите. На този етап съветът ми е да не я търсите. Очевидно комуникацията между Вас двамата не е добра. Изчакайте малко време и вижте как ще се развият нещата.

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
valveДата: Tuesday, 24.01.2017, 23:46 | Сообщение # 3
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 5
Статус: Офлайн
Здравейте, бях поръчал пръстен за да и предложа брак, бях подготвил всичко в университета сряда на изпита и да и предложа но днес вуйчо и ми двигна телефона и каза повече да не я търся и разбрах че всичко е приключило 4 години поне според мен .. дали има шанс след време тя да ме потърси за да поговорим и да си простим грешките?

Поздрави.


Съобщението е редактирано от valve - Tuesday, 24.01.2017, 23:47
 
mariya_koevaДата: Сряда, 25.01.2017, 09:15 | Сообщение # 4
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте отново, valve!

Както Ви казах, на този етап не я търсете. Иначе предизвиквате, даже и да има някакъв шанс да се оправят нещата, да я отблъснете съвсем. А през това време помислете как Вие бихте могъл да се промените и какво е необходимо да направите за това.

Мария Коева
/психолог, помощник-консултант/


www.mariyakoeva.weebly.com
 
tedi_h_1995Дата: Петък, 27.01.2017, 00:09 | Сообщение # 5
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 6
Статус: Офлайн
Според мен,не я търсете,започнете да излизате,да се забавлявате,тя ако ви обича,ще ви потърси !
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » [Спешно]Проблем с бившата (Загубих момичето което ми осъществи мечтите)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017