Добре дошъл Гост | RSS
Петък
18.08.2017, 01:09
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Не мога да реша (съвет)
Не мога да реша
lost1987Дата: Събота, 30.04.2016, 16:43 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 4
Статус: Офлайн
Здравейте,
имам едно раздвоява не в мен което не ми дава мира няколко дни, приятеля ми, който се държи доста добре с мен и винаги ми е помагал и подкрепял преди няколко дни ми каза, че има чувства към мен, но не точно такива каквито на него му се искали, с една дума искам да съм с теб,но искам и да съм без теб. Дадох му възможност да се разделим, той не искаше... не го разбирам и съм в разногласие със самата себе си как да постъпя дали да си отида или да му дам време и какво да променя в отношението си,че нещата да се оправят. Благодаря предварително.
 
mariya_koevaДата: Неделя, 01.05.2016, 11:52 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, lost1987!

Попитала ли сте го каква е причината изведнъж да промени чувствата си към Вас? Напоследък имали ли сте недоразумения, конфликти? Вие имала ли сте усещането напоследък, че той например има друга? От колко време сте заедно?

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Не мога да реша (съвет)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017