Добре дошъл Гост | RSS
Tuesday
19.09.2017, 19:16
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » объркана съм (объркана съм)
объркана съм
fortuna9Дата: Tuesday, 19.04.2016, 04:06 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 2
Статус: Офлайн
Здравейте, пиша ви защото съм адски объркана , а няма с кого да споделя и да получа съвет.
Живея в чужбина.Започнах да общувам онлайн с един човек.От началото не се чувахме често,но не ми правеше впечатление.Бяхме приятели във фейсбук може би година, но никога не съм проявявала интерес към него.Един ден ме покани да излезем и реших да приема.На първата ни среща беше много мил. Подари ми букет цветя, смяхме се много. Каза ми, че го карам да се чувства така сякаш ме познава от години. Аз също в неговата компания не чувствах никакво притеснение.Принципно съм свикнала да общувам с нови хора...но той наистина ме караше да се чувствам добре.Бях много ентусиазирана след срещата ни.След това имахме още няколко срещи ,но започнах да имам съмнения, че се вижда с други. Пишеше ми веднъж на ден и излизахме само когато той имаше желание. Реших да го питам дали се вижда с други, но отговорът му беше не. Казах му, че искам да знам, защото ако той излиза аз също ще го правя(преди мойте думи ми беше казал че ако излизаме трябва да излизам само с него)...Както споделих , постоянно ми казваше, че е зает ме караше да се съмнявам все повече в него и започнахме да се караме.Каза ми,че не е готов за връзка...при положение че никога не съм му говорила.за такава...и че с времето ще видим дали ще се получи между нас...Реших да приключа и го изтрих, но продължавах да отговарям на съобщенията му. При последната ни среща му казах, че нямам търпение да се прибера в България (ще си ходя за месец), той ми отвърна, че като си отида със сигурност ще си намеря някого,беше видимо ядосан..също така не беше разбрал и че съм го изтрила и когато му го казах ми отвърна, че ако е знаел е нямало да дойде и да ми говори.. Същия ден се сдобрихме, но седмица по-късно започнах да се ядосвам ,защото отново започна да ме игнорира и нищо не споменаваше за среща.Седмица по-рано ми обеща, че ще се виждаме по-често.Колебаех се дълго преди да му пиша и да му кажа, че приключваме защото явно няма интерес.Помолих го да ме изтрие а единствения му отговор беше ма*** ти...Не отговорих нищо и два дни по-късно го изтрих. Две седмици не ме потърси, нито аз него...и не бих...Мислех си, че е приключило, но днес ми изпрати покана във фейсбук.. Объркана съм, защото от много време никой не ме привлича така както той, но липсата му на какъвто и да било интерес ме отблъсква.Когато сме заедно е страстен,мисля си, че ме търси само защото го привличам сексуално и нищо повече...И не зная дали да продължа да общувам с него или е по-добре да се откажа окончателно.Не искам отношения изцяло сексуални, искам сериозен мъж до себе си а той е противоположното на това, което искам..Не разбирам себе си..защо продължавам да общувам с човек, който не се интересува от мен и него..защо търси жена, в която не вижда потенциален партньор..Та...да прекратя ли отношенията си с него?
 
mariya_koevaДата: Tuesday, 19.04.2016, 09:44 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, fortuna9!

Сама казвате, че искате сериозен мъж до себе си, а въпросният е противоположното на това. Явно първоначално нещо Ви е привлякло към него (сексуално привличане, страст, тръпка от общуването с нов човек), той също е усетил привличане към Вас под една или друга форма. Но с времето осъзнавате, че всичко това стои на една повърхностна и неангажираща основа. Съветът ми е да поговорите с него и да обсъдите посоката на Вашите взаимоотношения. Нека да сте честни един към друг и да споделите какво очаква всеки от другия, как приема другия, докъде може да стигнете. Не си заслужава иначе да губите ценно време в мисли по човек, който не показва никаква заинтересуваност спрямо Вас, или ако показва, е от дъжд на вятър. 

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
fortuna9Дата: Tuesday, 19.04.2016, 16:50 | Сообщение # 3
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 2
Статус: Офлайн
Благодаря smile
 
AneLiqДата: Неделя, 04.09.2016, 17:53 | Сообщение # 4
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 4
Статус: Офлайн
Оправи ли се?
 
TodorДата: Сряда, 14.09.2016, 14:53 | Сообщение # 5
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 5
Статус: Офлайн
Има ли развитие?
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » объркана съм (объркана съм)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017