Добре дошъл Гост | RSS
Неделя
24.09.2017, 16:01
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Спешно! Помогнете ми .. (Безсилна съм..)
Спешно! Помогнете ми ..
cvetiДата: Петък, 11.03.2016, 02:24 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 1
Статус: Офлайн
Здравейте!
Ще съм много благодарна, ако ми помогнете защото вече се чувствам безсилна.
Имам приятелка, която е съвсем млада, но вече отчаяна от живота. Момичето за което става въпрос приключи връзка, която се оказа най-дългата. Всичко започна преди 3г. в началото всичко беше добре, но много скоро момчето започна да я оглежда под лупа. Всеки път намираше начин да се скара с нея за най-елементарни неща. И всеки път скандалите ставаха все по-мъчителни за нея. Той искаше от човек, който харесваше на външен вид да създаде неговия идеал и така с течение на времето не спираше да я кара да се променя, без да се интересува харесва ли й това нещо или не. Всякаш искаше тя да му се доказва и да му показва обичта си по начин за който на него му е удобно без да се съобразява с нея. Така продължи да й се налага 3 години. През който веднъж не я попита дали е съгласна на промените, който той и натрапваше. Тя се съгласяваше на всичко в името на връзката им и в името на неговото щастие, но на него не му стигаше и продължаваше да я тормози психически. Винаги налагаше неговото мнение и винаги я изкарваше нея виновна без значение от обстоятелствата. От 5 дни не са заедно много ми се иска да й помогна да преодолее тази любов и да не се връща назад. Искам да й помогна да продължи напред, защото тя самата осъзнава, че тази връзка няма бъдеще но сърцето й всякаш не иска да го разбере. Има ли начин в тази борба да победи разума, как да й помогна да се възтанови по-бързо и да гледа на него, като на човек който щеше да съсипе живота й. Моля Ви кажете ми как да помогна на приятелката ми без да я наранявам повече.
Благодаря!
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Спешно! Помогнете ми .. (Безсилна съм..)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017