Добре дошъл Гост | RSS
Четвъртък
24.08.2017, 01:16
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Съмнения във връската (любов)
Съмнения във връската
problem9Дата: Сряда, 06.01.2016, 00:29 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 1
Статус: Офлайн
Здравейте Людмила Боянова от 4 години съм с приятелката ми , незная какво да правя имам съмнения относно задълбочаване и незная дали е истинска любов много я ценя и уважавам но не съм сигурен дали е тази голяма любов тъй като постоянно ми задава въпроса за бъдеще за нас , виждам ли бъдещето си с нея , и незная как да отговоря на това и ми се къса сърцето тъй като съм раздвоен и незнам и аз самият с което я  наранявам в началото не казвах много обичам те тя имаше съмнение след това започнах но тези нейни въпроси постоянно за нас какво мислиш и незная , липсват ми неща като страст в секс-а вече не се усмихва толкова много повече е сърдита , вече почти нямаме и какво да си кажем как стигнахме до там нензая но е много свястно и добро момиче вярвам и истински което е много важно но такива дребни неща даже започна в главата ми да влизат мисли като,  че е много ниска което в началото не ме притесняваше , подлудява ме това че постоянно говори с майка си пише си с майка си обяснила ми е защо го прави и на нея не и е приятно но , майка и знае повече за мен от колкото моята собствена , нз тези различия тя винаги начертава всичко напред от до а аз не гледам чак толкова надалече  ако съм бил малко от малко ясен ако можете с някакав кратък отговор ще съм ви признателен благодаря .
Прикачено: 7856859.jpg(91Kb)
 
mariya_koevaДата: Сряда, 06.01.2016, 19:03 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, problem9!

Аз не бих могла да Ви кажа дали това момиче е подходящо за Вас и имате някакво бъдеще заедно. Но мога да Ви кажа, че щом се двоумите дали тя е Вашата сродна душа, има проблеми в рая. Изтъквате няколко неща - липса на страст в секса, недостатъчна лъчезарност от нейна страна, недобра комуникация между Вас двамата. Да, тези неща могат да се изгладят с желание и активност и от двете страни. Според мен е хубаво да поговорите с приятелката си и да я попитате има ли нещо, което я тревожи, можете ли да сте й полезен с нещо, какво бихте желал да се промени у нея, какво пък тя би искала да се промени у Вас.

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Съмнения във връската (любов)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017