Добре дошъл Гост | RSS
Tuesday
19.09.2017, 19:16
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Нямам представа (Депресия/Любов/Съдба/Живот)
Нямам представа
djkam0606Дата: Събота, 26.12.2015, 14:22 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 2
Статус: Офлайн
Нямам идея от къде да започна ...на 24год. преминал през много и постояни перипети ..с семейството с самия себе си с живота с приятели с любовта ..насъбралото се в мен през времето е наистина много и за някой хора дори стряскащо за крехката ми възраст ..след всеки "подарък" на съдбата приемах нещата философски - Ще изпадна във времена депресия и ще се подготвя за следващия момент когато съдбата ще удари и ме завърти на 360 ..прекалено млад съм и още много подобни изпитания ме чакат ..ако трябва сам да се опиша с 3 думи то ще звучи така - Добър/Честен/Достоен ...и винаги независимо какво се е случило независимо хората как са постъпвали с мен ..в моята глава има само едно ..Не трябва да се подаваш да се предадеш ще издържиш до край да бъдеш този човек това си ти ...директно преминавам към случката която ме накара да търся подкрепа/помощ/съвет ...Открих съдбата си ..другата ми половина ..човека с който не просто се допълваме а сме едно цяло ..повече от просто любов ..къде е проблема? ..Тя има огромно увлечение/мания да бъде тук и сега пред всички ..просто казано търси внимание от други мъже , иска да показва на всички постояно че е крачка пред тях ...и т.н. мисля.че го прави подсъзнателно/несъзнателно ..но най-лошото е - прави нещото което избягвам цял живот ЛЪЖЕ ...умея да преценявам човека дори на моменти разпознавам езика на тялото когато разговарям със събеседника ...от рано открих/разбрах че ме лъже ..за какво ли? почти всичко но не е изневерявала ...така след като вече знаех реших да не я нападам а тактично да й обеснявам многократно за моите принципи за това как лошата истина е по добър вариант от добрата лъжа ..тя винаги реагираше остро самозащитно с цел да ме накара да си мисля че си внушавам всичко ..тогава вече показвах фактите пред нея ..а тя извинения обещания и т.н. ..така се опитвам известно време да я "излекувам" без успех ...съвсем скоро се случи отново абсулютно идентичен сценарий с предните пъти ..но този път разликата бе в мен ..не почуствах никаква емоция ... само празнота ..все едно си нещо в мен от мен си отиде ..не е като предните депресии ..не чуствам нищо не мога да се концентрирам върху една мисъл дори в момента когато пиша незнам точно за какво си мисля ..сякаш са ми останали само вдигателните рефлекси ...все още съм с нея ..все още смятам и съм убеден че тя е съдбата ми и жената на моя живот ..почти съм убеден няма да има друга в живота ми освен нея независимо дали ще бъдем заедно ...наясно съм че имам нужда от лична консултация със спец. и т.н. ...но искам да знам първата диагноза/мнение/виждане от компетентна личност
 
ani_dДата: Tuesday, 18.10.2016, 12:52 | Сообщение # 2
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 5
Статус: Офлайн
Да благодарим за отговорите. И за тези, които не получаваме smile

Съобщението е редактирано от ani_d - Tuesday, 18.10.2016, 12:52
 
mariya_koevaДата: Сряда, 19.10.2016, 14:00 | Сообщение # 3
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, ani_d!

Аз и колежката се опитваме да отговаряме при първа възможност. Предполагам разбирате, че не можем да сме 24/7 пред монитора и че ние също имаме странични ангажименти. На много писма е отговаряно и лично по желание на човека. На всеки един е обърнато достатъчно внимание и сме се опитали да му помогнем предвид професионалната ни компетентност.

Поздрави!

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
аннаДата: Неделя, 30.10.2016, 00:11 | Сообщение # 4
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 5
Статус: Офлайн
cry
 
аннаДата: Неделя, 30.10.2016, 00:11 | Сообщение # 5
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 5
Статус: Офлайн
cry
 
аннаДата: Неделя, 30.10.2016, 00:11 | Сообщение # 6
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 5
Статус: Офлайн
cry
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Нямам представа (Депресия/Любов/Съдба/Живот)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017