Добре дошъл Гост | RSS
Понеделник
21.08.2017, 12:23
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Влюбена в непознат (интернет запознанства)
Влюбена в непознат
stoqnovaДата: Понеделник, 21.09.2015, 23:35 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 1
Статус: Офлайн
Здравейте, казвам се Лилия на 36 години. Преди повече от месец получих покана във фейса от напълно непознат. Приех я и от тогава имам чувството, че ще полудея. Не спирам да мисля за него постоянно е в мислите ми в сънищата ми, а не знам дали е реален човек. Пише, че е американец и в момента е на мисия в Авганистан, да си призная не мисля, че е вярно не пуска скайп, не праща снимки в профила има само една снимка.Открих още един профил с това име на които профил има много снимки от други мисии. Постоянно повтаря повярвай ми обичам те ще дойда, но ме човъркат едни съмнения. Постоянно ме разпитва, а не казва нищо за себе си.Луда ли съм, че съм влюбена в непознат? превърнах се в зависима от телефона. Чакам да пише иначе откачам. Идея нямам как да разбера дали е той. Как да постъпя?
 
mariya_koevaДата: Tuesday, 22.09.2015, 11:41 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, Лилия!

Как така сте влюбена в човек, който нито сте виждала, нито сте чувала? Наистина имате основание да мислите, че има нещо съмнително в него, при положение, че не пуска нито Skype, нито Ви изпраща някакви негови снимки. Бъдете предпазлива. Какво значи "Повярвай ми, обичам те, ще дойда"? Не казва и нищо за себе си, а Ви разпитва. Смятам, че е хубаво да блокирате този профил (на когото и да е той), да се вземете в ръце и да се огледате за някой, с когото няма да Ви свързва само социалната мрежа.

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Влюбена в непознат (интернет запознанства)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017