Добре дошъл Гост | RSS
Понеделник
21.08.2017, 12:15
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Да повдигам ли въпроса изобщо? (Сайтове за запознанства...)
Да повдигам ли въпроса изобщо?
ElinaДата: Сряда, 02.09.2015, 10:51 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 3
Статус: Офлайн
Здравейте! Казвам се Елена и съм на 21. Пиша Ви, понеже ми е нужен съвет, както може да се досетите.
Преди няколко дни разбрах, че приятелят ми, с когото сме от съвсем скоро заедно, все още поддържа свои профили в различни сайтове за запознанства. В първия момент сърцето ми се качи в гърлото и не исках да знам повече, т.е. исках, но като попитам него-без сочене с пръст, без да го карам да се чувства неловко и пр. След това любопитството надделя и се разрових. Оказа се, че от много време не си е писал с никоя от съсайтничките му, което ме успокои. Но пък съм го виждала да трие историята на компютъра си. Та, в мен се породиха няколко въпроса:
1. След като сме заедно, за какво му е нужно да продължава с тези сайтове?
2. Никак не ми се иска той да продължава дори само с поддържането на профилите си в тези сайтове, ама никак/ понеже се чувствам като... като че отборът ми има няколко момичета на резервната скамейка, с които всеки момент може да ме замени/ ИМАМ ЛИ право да искам това от него?

Много ще съм благодарна за отговора Ви.
Поздрави, Елена
 
ElinaДата: Сряда, 02.09.2015, 10:58 | Сообщение # 2
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 3
Статус: Офлайн
Извинявам се, забравих да добавя, че дори ми минава през главата налудничавата идея да се регистрирам и аз, за да го тествам. Не вярвах, че мога да се филмирам толкова много заради нещо такова. Моля, кажете, че просто се филмирам прекалено много.
Отново благодаря
Поздрави, Елена
 
mariya_koevaДата: Сряда, 02.09.2015, 19:14 | Сообщение # 3
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, Елена!

Смятам, че ако приятелят Ви наистина не си пише с никоя във въпросните сайтове за запознанства, не бихте могла да имате основание да се притеснявате. Да, регистрацията му може да е останала, но какво от това? Да, може да влиза от време на време, но какво от това? От хронологията на компютъра си той може да изтрива съвсем различни неща. Не мисля, че има нужда да се регистрирате и Вие само и само, за да го "тествате". Ако още отсега смятате да прибягвате до такива неща, не зная, ако е писано да сте заедно, след време какво ще правите. Все пак сте отскоро с него, опознайте го, разберете действително що за човек е, без да се фиксирате във всяко нещо. На въпроса Ви дали имате право да искате от него да спре с поддържането на профилите - по принцип нямате право, защото той е човекът, който в крайна сметка ще реши кога и дали ще спре да влиза в тези сайтове. Може да му намекнете, че сте видяла случайно, че той има профил там и че не Ви е станало съвсем приятно от това. Така по непринуден начин би трябвало да започне разговор в тази насока и да Ви се изяснят нещата.

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
ElinaДата: Сряда, 02.09.2015, 19:20 | Сообщение # 4
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 3
Статус: Офлайн
Много благодаря за бързата реакция от Ваша страна. Наистина ми беше нужно второ мнение.
Поздрави
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Да повдигам ли въпроса изобщо? (Сайтове за запознанства...)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017