Добре дошъл Гост | RSS
Tuesday
26.09.2017, 23:57
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Връзката ми се разпада (Несподелена любов)
Връзката ми се разпада
svetlanakiselerskaДата: Tuesday, 11.08.2015, 19:39 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 1
Статус: Офлайн
Здравейте,
Аз съм на 26г. и съм отчаяно влюбена в човек, които не ме зачита и уважава вече по никакъв начин.
Познаваме се от малко повече от две години, като се запознахме посредством работното ни място. Връзката ни започна миналата години Юни, но реално не беше връзка, понеже той все още имаше отношения с бившата си приятелка и с освен с мен с още едно момиче. С течение на времето той остана само с мен, като до Декември всички вървеше много добре. Чувствах, че сме щастливи и общите ни интереси ни дават много теми на разговор.
В един "прекрасен" момент нещата се промениха тотално. Той е изключително ревнив и винаги съм се притеснявала от реакцията му как ще реагира ако изляза с приятели и купонясваме до сутринта. Това доведе до една голяма лъжа от моя страна, за която и до ден днешен съжалявам. Не съм му изневерила нито съм помисляла да бъда с друг мъж.
След многобройни скандали успяхме да се закрепим по някакъв начин и да продължим напред. Въпреки всички неща, които си казахме той продължи да ми повтаря "Обичам те, въпреки всички". Въпреки, че казваше, че ме обича започна да избухва за най-малките неща, като с какво съм се обляла(явно с цел да привличам мъжкото внимание по неговите думи), защо с този колега ходим на обяд и прочие.. наричаше с най-обидните думи за една жена (к*рва, уличница, боклук и че съм родена само, за да ме използват за секс).
Знам, че при тези думи всяка една нормална жена би избягала, но аз не успях. Чувствам се слаба, за да го направя и нещо в мен ме спира..
В момента сме "заедно", но не знам дали и това е точната дума. Той ме лъже постоянно, пренебрегва ме и се подиграва с мен. Никога не ме е представил на приятелите си като неговото момиче, винаги ме е крил, както от колегите в работата преди и от приятелите си до ден днешен.
Не желае да ме запознае с тях, нито иска да излезе само с мен някъде, а преди поне ходехме на кино.
Сега слушам постоянно, кога ще се откажеш, остави ме на мира, аз не съм за теб, не те обичам, с теб съм защото за момента няма друга в живота ми... Вече не правим и секс.. ако се случи веднъж в седмицата значи е добре, а ако достигна до оргазъм значи всичко е "перфектно". Преди не се отделяхме един от друг. Правехме го навсякъде по всяко време...
Сега с много сълзи и много болка преживявам по някакъв начин, но не съм същия човек, които бях преди.. Преди бях усмихната, щастлива, имах много приятели - а вече и приятелите си отидоха. Преди рискувах и казвах "майната му на всичко, живота е да се живее" и живеех на пълни обороти. Вече съм постоянно тъжна, недоспала и заспивам почти всяка вечер със сълзи.
Моля Ви за помощ, вече съм отчаяна, нямам желание за живот, нямам желание да се забавлявам и се чувствам самотна. Искам да преодолея всичко и да бъда отново силното момиче, което бях, но не мога явно да се справя сама.
 
mariya_koevaДата: Сряда, 12.08.2015, 21:12 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, svetlanakiselerska!

Моето категорично мнение е, че е настъпило времето, в което да кажете: "Край!" на тази така наречена "връзка", да оставите в миналото този човек завинаги, да си стъпите на краката и да разберете, че заслужавате да бъдете истински щастлива, обичана и уважавана. Продължавайки да бъдете с въпросния мъж, Вие не получавате нищо друго освен обиди, негативно отношение и липса на любов. Това прави ли Ви щастлива? Мисля, че не. Животът е пред Вас, тепърва ще имате възможността да срещнете мъжа, с когото ще сте щастлива. Сега е време да затворите настоящата страница и да продължите напред. Да, предполагам, че ще има болка и  страдание. Да, предполагам, че отстрани е лесно да се дават съвети, но моята задача като психолог е да Ви покажа верния път и начина, по който да стигнете до него. Ще си освободите място за нови емоции, много позитивни и зареждащи! Колкото повече сте с този мъж, толкова повече ще имате ниско самочувствие и комплекс за малоценност. Изборът е Ваш!

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Връзката ми се разпада (Несподелена любов)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017