Добре дошъл Гост | RSS
Четвъртък
17.08.2017, 01:45
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Анонимен (Обичам двама или просто глупост)
Анонимен
StanchevaДата: Tuesday, 10.03.2015, 20:40 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 3
Статус: Офлайн
Не знам просто то къде да започна. Бях на 15г., когато се запознах с едно момче. Той е 8 години по-голям от мен, но това не ме плаши. Първо много време си писахме във фейсбук, а след това се срещнахме. Аз отидох при него, в неговия град, когато го срещнах се влюбих, мисля че истински. От тогава в продължение на две години аз всяка събота отивах при него. Но дойде един момент, в който ми натежа това непрестанно ходене и връщане. В града, в който съм друго момче се влюби в мен. С него сме в един блок и бързо се сближихме. Така аз оставих любовта си. Но за една година, която сме заедно не можем да спрем да се търсим. А аз живея с Минчо и съм близка със семейството му. А ме боли искам, а и обичам Миро, той ми е първата любов и май разбирам, че е истинска и много  силна. Историята е много дълга, цели 3години и половина, но това е накратко. Просто съм объркана, не знам как да постъпя. Държа и на двамата, а не знам кого обичам истински.
 
mariya_koevaДата: Tuesday, 10.03.2015, 22:18 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, Stancheva!

Не бих могла да отговоря на въпроса кой от двамата обичате истински. Това е нещо, което сама трябва да усетите, колкото и да е трудно. Като страничен слушател бих могла да кажа, че като че ли очите Ви са насочени към Миро. С Минчо взаимоотношенията Ви може да вървят добре, да се разбирате и да таите топли чувства към него, но нещо ми подсказва, че той не е тази силна и изпепеляваща любов, която търсите, и която виждате в лицето на Миро. Сега с него поддържате ли някакъв контакт? Може да се опитате да сте отново заедно... Но без Минчо да бъде лъган. Това, че с Миро сте от различни градове, не е била основателна причина, за да се разделите. Има много успешни връзки от разстояние. Ако има достатъчно силна любов и непоклатимо доверие между двама души, такова нещо не е в състояние да им попречи да са заедно.

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
StanchevaДата: Сряда, 11.03.2015, 15:30 | Сообщение # 3
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 3
Статус: Офлайн
Всъщност решението ми за раздяла не дойде от това, че има разстояние между нас. Просто се чувствах неоценена. Аз ходех при Миро всеки петък и оставах до неделя след обяд, но когато ходех той не ми обръщаше внимание, сякаш забравяше, че съм там. Никога на идваше при мен все имаше причина, а може би беше така защото знаеше, че аз ще ида. Много се обичахме и аз си мислех, че е така защото знаеше, че татко не беше съгласен с тази връзка. Казвала съм  му много пъти кое не ми харесва и как се чувствам, но отговора всеки път беше "Малка си още, за момента няма какво да направим". Изведнъж се появи Минчо. Беше до мен постоянно, разболявах се, а той  се грижише за мен като майка. И така тъй като живея сама от 14-годишна  той ми дойде като най-нужната опора. И тогава реших, че Миро не заслужава всичкото това внимание от моя страна. Прободох се сама в сърцето като му казах, че съм вече с друг. той си тръгна без да се обърне назад. Още се мразя за това, но се случи. И въпреки, че трябва да се мразим още се обичаме и се търсим. Пиша си с него тайно от Минчо. И не знам как да се разделя с него. Свикнала съм просто вечер да се прибира при мен, да заспива до мен.
 
mariya_koevaДата: Сряда, 11.03.2015, 20:27 | Сообщение # 4
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте отново, Stancheva!

Погледнете върху ситуацията обективно, абстрахирайки се от емоциите, които изпитвате. Ако тръгнете отново с Миро и нещата не се получат пак, ще съжалявате, че не сте останала с Минчо. От това, което пишете, изглежда, че Минчо се държи добре с Вас, може да разчитате на него, свикнала сте с него. А Миро сякаш е като забранен плод, който в момента не може да имате и затова може би Ви изглежда сладък? Знайте, че страстта и пеперудите в стомаха отшумяват с времето и накрая е най-важно да остане любовта, доверието и разбирателството между двама души.

Успех!

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
StanchevaДата: Сряда, 11.03.2015, 21:27 | Сообщение # 5
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 3
Статус: Офлайн
А дали ако  остана сама няма да бъде по-добре? Но как за бога да кажа на Минчо. Мисля си, че за моите години се обвързвам прекалено сериозно. Може би ако остана сама ще подредя мислите си. Моите планове са съвсем различни. Тази година съм абитуриентка, после ще стана студент.
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Анонимен (Обичам двама или просто глупост)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017