Добре дошъл Гост | RSS
Tuesday
19.09.2017, 19:18
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Влюбена съм в различен (любов)
Влюбена съм в различен
MickiДата: Понеделник, 09.03.2015, 15:42 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 1
Статус: Офлайн
Здравейте..
Не искам да казвам името си затова може да ме наричате Мики..на 20 години съм и съм туркиня.Студентка съм втора година с английски език..Моят проблем е ,че съм влюбена в циганин.Той е на 24 има собствен салон за мъжко подстригване.Заедно сме от 2 години аз познавам родителите му и той моите.Та проблема е,че моето семейство не го иска понеже винаги са гледали какво ще кажат хората.С него се разбираме много добре гледаме в една точка..Никога не съм се противопоставяла на родителите си,но понякога съм съжалявала няпример аз исах да уча в гимназия,а те ми казаха да остана в СОУ понеже брат ми щял да започва училище,за да може да го наглеждам..съжалявах,че ги послушах,защото сгреших..има и още примери..винаги,когато не послушам себе си а тях греша.Сега пак съм на кръстопът..както споменах бях студентка втора година,но прекъснах за да може да отидем с брат си при тях в чужбина там хяхното положение не е розово понеже пе знаят езика..послушах ги и съжалих че съм оставила висшето учебно заведение.те казаха че ще продължа тук но просто е губене на време според мен,защото трябва да уча около 2-3год.само езика.. Искам да се върна,но незнам как да им кажа защото се нараняват..Искам да бъда самостоятелна.. искам да бъда с това момче защото наистина се разбираме в почти всички точки.Те ми казват,че няма да имам добро бъдище с циганин,но никога не съм деляла хората важно е да е човек! А аз знам,че той е ..та много ми е замислено не знам кого дй слушйм и да правя
 
mariya_koevaДата: Понеделник, 09.03.2015, 20:28 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, Micki!

Моят съвет е да слушате сърцето си. Сама казвате - "никога не съм деляла хората важно е да е човек! А аз знам,че той е...". Ако наистина се разбирате с това момче и сте щастлива с него, няма значение какво мислят родителите Ви. Човек трябва ясно да си дава сметка какви са неговите желания, а не да се опитва на всяка цена да удовлетворява нечии чужди очаквания и потребности. Това, че момчето е от ромски произход, не означава, че не може да е достоен партньор в живота. Важно е с него да се чувствате ОК. Родителите Ви може да не го одобряват, но в крайна сметка вече сте пълнолетна, емоционално и финансово не сте зависима от тях и е време, в което да градите ВАШИЯ живот, а не да градите този, който те имат в представите си за Вас. Ако имате възможност да се върнете в България, направете го, но само ако положението там ще Ви е стабилно и ще има на кого да разчитате в случай на нужда. Все пак сте съгласна, че човек колкото и да търси своята самостоятелност, трябва и да "опипва почвата" и да се пази от рискови ситуации, нали така? Бъдете смела и започнете ново начало, в което следвате Вашата собствена интуиция и потребности.

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
rositsadenevaДата: Събота, 21.03.2015, 12:41 | Сообщение # 3
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 1
Статус: Офлайн
ljg
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Влюбена съм в различен (любов)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017