Добре дошъл Гост | RSS
Понеделник
21.08.2017, 12:11
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Връзка с женен мъж (Връзка с женен мъж)
Връзка с женен мъж
StoimenovaДата: Tuesday, 17.02.2015, 14:37 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 1
Статус: Офлайн
Здравейте, имам връзка с женен мъж от 1 година. Живеем почти заедно, но той страда, че не вижда така често децата, защото жена му не дава да се срещат с мен. Децата са страхотни и въпреки нейната забрана аз съм ги виждала и общувала с тях няколко пъти. Те ме приемат и питат за мен, а тя се ядосва...Приятелят ми казва, че така не се е чувствал никога толкова щастлив. Той от 1година и 6 месеца няма никакви контакти с жена му, но тя от злоба постоянно има някакви претенции и го манипулира с децата.... от сорта те страдат...като отидеме някъде му праща снимки на децата и го подтиска. Той й казва многократно, че освен майка на децата му за него не е нищо повече. В очите й казва, че не я обича и не я понася. Тя в него вижда само пари и нищо друго...Аз с него също се чувствам щастлива както и 15 годишната ми дъщеря. Как да постъпя в този случай... дали да се дръпна и да го оставя да вземе решението окончателно или да се боря с него и да се опита да говори с нея и да си излизаме четиримата.Моля за съвет!
 
mariya_koevaДата: Tuesday, 17.02.2015, 19:39 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, Stoimenova!

Смятам, че е редно да оставите приятеля Ви да реши с жена си как ще се процедира в настоящата ситуация. Това са техните деца и е хубаво двамата да се споразумеят и да вземат решение. Бъдете с него, ОК, но се намесвайте дотолкова, доколкото Ви засяга конкретната ситуация лично. Може да има различни причини защо жената на приятеля Ви не иска децата да общуват с Вас, но не се опитвайте да ги откриете на всяка цена. Естествено, няма нищо по-хубаво от това да излизате четиримата, но имайте търпение.

P.S. Приветствам тези от Вас, които имат нужда от съвет, да пишат в секция "Психологичен кабинет - безплатни консултации" в зависимост от проблема, който имат.

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com

Съобщението е редактирано от mariya_koeva - Tuesday, 17.02.2015, 19:41
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Връзка с женен мъж (Връзка с женен мъж)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017