Добре дошъл Гост | RSS
Понеделник
21.08.2017, 12:15
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Помощ :)
Помощ :)
bisninДата: Неделя, 18.01.2015, 21:02 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 1
Статус: Офлайн
Здравейте smile Аз съм момиче на 18 съм .. наскоро започнах да си пиша с момче на 28 .. Много е сериозен , възпитан и т.н , но си има приятелка .. но се държи много добре с мен , пишем си постоянно , даже днес цял ден бях с него и си прекарахме много хубаво .. Въпроса ми е да продължавам ли да си общувам с него? И мислите ли , че имам шанс с него , а и се усещам, че започвам да го харесвам и то много smile Благодаря предварително ..
 
mariya_koevaДата: Неделя, 18.01.2015, 21:21 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, bisnin!

При така зададения Ви въпрос - дали имате шанс - бих Ви казала, че най-вероятно не. Този мъж има приятелка. А и, ако питате мен, на 28 години човек започва да се замисля вече за семейство, деца, съвсем различни приоритети има от момиче на 18 години. Няма лошо да общувате с него, но ако наистина толкова много Ви е приятно с него, по-добре го запазете като обикновен приятел и си отворете очите за някой друг, който е необвързан и с когото ще имате по-сходен начин на живот.

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
КикаІДиковаДата: Tuesday, 20.01.2015, 22:21 | Сообщение # 3
Посетител
Група: Потребители
Съобщения: 30
Статус: Офлайн
Здравей, bisnin.
Липсва ми достатъчно информация, за да тълкувам ситуацията обективно, но така зададен въпроса - шанс има. Шансът предполага винаги наличие на възможност, а такава има в случая. 
Това, което е важно обаче, е каква е ситуацията в действителност. Какво точно означава 
Quote
но се държи много добре с мен , пишем си постоянно
 и това дали е признак за някакъв вид емоционално увлечение от негова страна или просто си уплътнява времето с лек и неангажиращ разговор - чат, а запазва обичта си само за приятелката си. Много хора имат приятели от другия пол, с които им е добре да си пишат, това не предполага влюбване винаги.

В този свят все още хората се събират и разделят. Наличието на сериозна връзка, брак, та дори и деца не е гаранция за това, че няма да излезе връзка от подобно начинание, но дали тук има такива основания, или всичко е в сферата на фантазиите Ви? 
Съветвам Ви добре да огледате ситуацията и колкото е възможно по-обективно.  Нищо не пречи да се борим за мечтите си, нали така, но да се борим, когато има смисъл и когато това не противоречи на убежденията ни. 

Успех и всичко добро Ви желая. 

Кика Дикова
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Помощ :)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017