Добре дошъл Гост | RSS
Четвъртък
24.08.2017, 01:19
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Още го обичам (съвет)
Още го обичам
nansiДата: Събота, 06.12.2014, 23:10 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 1
Статус: Офлайн
Здравейте! Аз съм на 21 години и сега ще ви запозная с моя проблем.
Преди 4 години тръгнах с едно момче, бяхме заедно 2 години и реших да се разделя с него , когато заминах да уча в друг град. Студентка първи курс , нов град живееше ми се и не исках да го наранявам с моите глупости. Въпреки че бяхме разделени ние се срещахме от време на време , докато не си намерих нов приятел. Първите няколко месеци с нови ми приятел ми беше хубаво с него , но след време бившия ми започна да ми липсва много ,  но и той си беше намерил нова приятелка и беше късно да се върна при него и така вече 2 години аз съм с новия си приятел и живеем заедно , а дори нямам чувства към него, но прекалено много свикнах с него и ме е жал да го оставя, защото той дава всичко за мен. 
Преди няколко месеца излизах с бившия ми няколко пъти и когато си помислих , че мога да си го върна той ме отхвърли и продължи с неговата приятелка все едно нищо не е станало. 
Бях изпаднала в депресия не можех да ям, спя не исках да виждам никой , не исках да правя нищо , в продължение на 2 месеца не бях спряла а плача, плаках всеки ден ..не ми се живееше.
Заминахме със сегашния ми приятел да работим на морето  и там от работата не мислех много за бившия си и се оправих . 
Когато се прибрах вкъщи отново започнах да мисля само за него , няколко пъти си писахме (общи работи). И така всеки ден мисля ли мисля само за него. Дори не искам да правя секс с приятеля ми.
Скоро разбрах ,че се е разделил с приятелката си. Писахме  си  и още веднага отидох у тях без да се замисля. Когато отидох у тях той ме грабна от вратата .. правихме каквото правихме и веднага си ме отпрати без да ми каже нищо , дори не си говорихме много... 
Сега аз отново съм в това положение все едно съм изпаднала в "черна дупка" ... не знам къде се намирам , сърцето ме боли , постоянноплача, не мога да сдържам сълзите си .. боли ме много ме боли..

Искам да спра тази мъка и тази болка, искам да бъда щастлива .. как ще стане това..
 
mariya_koevaДата: Неделя, 07.12.2014, 14:54 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, nansi!

Според мен е хубаво да прекратите сегашната си връзка. Защо? Има ли смисъл да бъдете с някой, когото не обичате? Да, нямате сили да напуснете приятеля си, но това са в крайна сметка нещата от живота - понякога връзките, колкото и прекрасни да са били те, нямат достатъчните ресурси, за да се развиват в бъдеще. Плюс това не мисля, че приятелят Ви заслужава да бъде лъган и да живее в свой розов свят, в който мисли, че едва ли не Вие двамата сте най-щастливата двойка в света. Нали така? Не се занимавайте и с бившия си приятел. От така разказаното излиза, че той чисто и просто се е възползвал онази вечер от Вас, защото е знаел, че още имате чувства към него и на секундата ще се съгласите да правите секс. Ако е искал да опитате отново да сте заедно, бъдете сигурна, че щеше да отвори тази тема. Още един съвет - ако наистина обичате някого и искате да бъдете с него, ще бъдете, независимо дали отивате в друг град или в друга държава. Какво значи "Студентка първи курс , нов град живееше ми се и не исках да го наранявам с моите глупости"? Това, че човек е студент, не означава, че трябва да загърби живота си дотук и хората, които са в него. Връзките от разстояние са трудно нещо, но има безброй положителни примери за любов без граници.

Мария Коева
(психолог, помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com

Съобщението е редактирано от mariya_koeva - Неделя, 07.12.2014, 14:55
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Още го обичам (съвет)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017