Добре дошъл Гост | RSS
Петък
18.08.2017, 01:18
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Как да поправя сторената грешка? Моля за съвет!
Как да поправя сторената грешка? Моля за съвет!
kofa3Дата: Tuesday, 22.07.2014, 09:43 | Сообщение # 1
Група: Removed

Да опиша и моя случай и какво ме тормози от скоро време. Накратко имам по топли отношения с един от шефовете си, след като се разведох 2005 показа, че не съм му безразлична, погледи, задържане на ръката и прочие симпатии и толеранс от негова страна. Виждаме се не много често той е шеф от америка и не идва често тук но като се видим е винаги почертано мил с мене, до като не сгреших. Бях в командировка при него и се събрахме колеги (и един негов приятел) и под влияние на алкохола казах на приятеля му, че ме сваля и  това не е по правилата. Прекарахме весело даже изхарчих всички средства и той (шефа) ми даде заем без дори да съм го молила, но вече 2 ри път е тук при мен и се държи приятелски , но саамо толкова. Имах изпити пожела ми късмет мил е, но най вероятно се е засегнал, та въпроса ми е как да поправя стореното, искам да бъдя с този човек, но не знам как и  какво да сторя, за да си върна предишните лични моменти. Ще съм ви благодарна ако ми дадете съвет

п.п. извинявам се за грешките и словореда, но отдавна не съм писала на бг и май съм загубила тренинг


Съобщението е редактирано от kofa3 - Tuesday, 22.07.2014, 09:44
 
mariya_koevaДата: Tuesday, 22.07.2014, 19:25 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Съветът ми е да поговорите с този мъж в момент, в който е спокоен и неангажиран с нищо. По този начин двамата ще имате възможност да си изясните ситуацията, а Вие, от своя страна, да му кажете, че тогава просто сте се пошегувала. Важно е той да разбере, че имате симпатии към него и желание, за да бъдете заедно. Не мисля, че е станал чак такъв голям проблем и се надявам той да не задълбава толкова много в излишни детайли.

Успех!

Мария Коева
(помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
kofa3Дата: Tuesday, 22.07.2014, 19:27 | Сообщение # 3
Група: Removed

Благодаря!
 
kofa3Дата: Неделя, 27.07.2014, 23:59 | Сообщение # 4
Група: Removed

Здравейте мадам Мария Коева, озадачена съм и пак търся съвет. Та въпросния господин, не си дига личния телефон от посещението ми в америка. Не знам какво да направя. Според вас засегнат ли е господина. Следващото му идване тук е чак след 5 месеца, което също е много странно, понеже имаше предложение от странна на голямия бос да дойде след 4. Да ама не вместо той, ще дойде някакво същество от административния сектор. Та какъв съвет ще ми дадете? Явно личния телефон отпада, да стягам ли куфарите към америка?:))))))))))))))))))))))))))))
 
mariya_koevaДата: Понеделник, 28.07.2014, 12:08 | Сообщение # 5
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте,

според мен няма нужда да избързвате и да тръгвате към Америка. С този мъж нещата нито са сериозни на този етап, нито пък е нужно да тичате след него. smile Ако той има желание да осъществи контакт с Вас, ще го направи. Изчакайте малко време, не му звънете засега и вижте как ще се развие ситуацията. Възможно е в момента да е ангажиран и затова пък да не си вдига телефона. А може и наистина да се е засегнал. Ако е така и той няма намерение да развивате интимните си взаимоотношения, значи, че той не е мъжът, с когото Ви е писано да бъдете истинска щастлива и ще си отворите очите за някой друг, с когото този път обаче нещата ще се получат.


www.mariyakoeva.weebly.com
 
kofa3Дата: Понеделник, 28.07.2014, 12:21 | Сообщение # 6
Група: Removed

Благодаря, за съвета!
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Как да поправя сторената грешка? Моля за съвет!
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017