Добре дошъл Гост | RSS
Tuesday
19.09.2017, 19:19
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Мъжко колебание
Мъжко колебание
aniДата: Неделя, 15.06.2014, 18:55 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 1
Статус: Офлайн
Здравейте smile От 4 месеца съм разделена със приятеля си.Той ме скъса със думите имам си проблеми сега не ми е до връзки изключително много го обичам още от самото начало беше малко трудно със вижданията той е от София аз от друг град и малко ни тежеше това.След месец се видяхме да поговорим каза ми че ме обича и че му липсвам обаче не искал да се събираме постоянно му пиша от начало ми отговаряше но сякаш не със желание сега вече спря да ми отговаря но може би аз съм му натежала постоянно със моите въпроси защото хем ми казваше че иска да е с мен хем не иска постепенно спря да ми звани въпреки че аз му звъня често но вече почвам да си мисля че ставам нахална..Наскоро разбрах от негов приятел че не знае дали иска да е с мен защото бил объркан заради друго момиче и това вече ме съсипа тотално.Видяхме се пак и аз го попитах дали е вярно и каза че няма друго момиче и започнахме да си говорим пак за нас да си дадем втори шанс и той ми каза че много работил и неможал да ми отделя внимание и да ме натоварва със неговите проблеми въпреки че това преди не му е пречело защото сме имали проблеми и преди и сме си ги решавали заедно и сега изведнъж това му пречи и ми каза че така е по добре за мен да си живея живота че имало много други момчета аз му казах че за няма и е така нямам очи за никое друго момче и ме измъчва това дали си намира причини за да не е с мен или изобщо не знам какво става със него опитах по всякакви начини да му обясня нещата но той сякаш не ме чува.Не мога да го превъзмогна почти 3 години заедно и много свикнах със него бъдещето си изградих със него мечтите ми бяха свързани със него и не знам как да постъпя депресирах се ужасно затворих се вътре в себе си не мога да спя и да се храня и постоянно мисля за него..Моля кажете ми как да постъпя:((.....Извинявам се изключително много за грешките и запетаите но съм много разстроена и бързо пиша;((((
 
mariya_koevaДата: Неделя, 15.06.2014, 21:28 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, ani!

Разбирам болката Ви. Както във всички други връзки, и във Вашата ще е необходимо да изясните причините, които са накарали това момче да се отдръпне така внезапно. Нито аз, нито Вие можем да гадаем какво наистина се случва в неговата глава и каква е реалността. Може наистина да е усетил, че (ако наистина той има някакви проблеми) ще Ви натовари с тях и по този начин да се страхува, че от един момент нататък може да Ви омръзне от неговите "хленчения" и да си потърсите друг. По-скоро съветът ми е да му кажете, че, независимо какви трудности среща той по пътя си, Вие ще бъдете до него и ще превъзмогвате препятствията заедно. Това, че сте от различни градове, не мисля, че би било пречка, ако наистина се обичате. Има много положителни примери за любов от разстояние. Не знам кой от двете момчета лъже или го "дава" само на "това чух, онова чух", но се дистанцирайте от такива клюки/слухове. Чрез трети лица (в случая с този приятел, който Ви бил казал нещо) няма да си решите недоразуменията.

Засега - оставете това момче за малко. Не му се обаждайте известно време, не му пишете, не се опитвайте да осъществите какъвто и да е бил контакт с него. Ако започнете да му липсвате и усети остра нужда от Вас, той ще Ви потърси. Може да е в някакво моментно тъжно състояние и наистина да е объркан. През това време обаче не се затваряйте в себе си, а бъдете активна! Спортувайте! Танцувайте! Така ще се заредите положително! Излизайте навън, идва лято, времето е прекрасно! Поспете, хапнете нещо и продължавайте напред!

Ако искате, отново ми пишете, като има някакъв развой на ситуацията.

Мария Коева
(помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Мъжко колебание
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017