Добре дошъл Гост | RSS
Понеделник
21.08.2017, 12:19
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Проблем с разстоянието
Проблем с разстоянието
mihityyy98Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 16:06 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 11
Статус: Офлайн
Добър ден.Казвам се Михаела на 16 години съм.Имам проблем ходим с едно момче от ужасно много време той е от друг град делят ни 222км. за по-точно аз живея до София той е от Велико Търново.Преди почти 2 седмици ходих до Велико Търново и сега изпитвам ужасна тъга искам да отида там близо до него.Градът ужасно ми харесва,когато си помисля как се разхождах колко беше красиво и ми става гадно, започвам да си мисля как искам да се върна и да не си тръгвам.Осъзнавам че не мога да отида да живея в този град засега защото тук уча а и не съм достатъчно голяма,знам че когато завърша средното си образование ще отида там да уча,да се развивам и да работя.През тези няколко години ако родителите ми имат възможност ще ходя редовно но за момента изпитвам голяма носталгия.Не спирам да мисля как искам да съм там в града и близо до момчето което обичам с цялото си сърце и колко ще съм щастлива всъщност.На какво се дължи?Как да си помогна?Въобще този мой проблем свързан ли е с психологията?
 
mariya_koevaДата: Четвъртък, 03.04.2014, 17:34 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравей, Михаела!

Разбирам как се чувстваш. Но се опитай да подходиш към ситуацията по-позитивно и по-конструктивно. В днешно време вече има мобилни телефони, социални мрежи като Facebook и Twitter, които дават възможност за непрекъсната комуникация. За Skype пък да не говорим! Да, безспорно, чувството, че любимият човек не е до теб е потискащо и носталгично. Но помисли - какво е правила баба ти например, когато с месеци е чакала писмо от любимия си? Ситуацията не е никак трагична, но по-скоро бих те насочила да помислиш не е ли възможно това момче да те посещава в твоя град така, както ти го посещаваш в неговия? Хубаво е той също да проявява желание и самоинициатива за срещи. Разбира се, както каза и ти, всичко това е свързано и с финансови възможности.

Не се отчайвай! Прекрасните моменти тепърва предстоят и ти пожелавам любов и доверие с момчето, макар и от разстояние, защото в крайна сметка не е важна толкова директната комуникация, колкото да знаеш, че можеш да потърсиш съвет и помощ от него по всяко време на денонощието. Пък било то и по социалната мрежа.

Успех!

Мария Коева
(помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Проблем с разстоянието
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017