Добре дошъл Гост | RSS
Петък
18.08.2017, 01:10
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Любов (Скорошна раздяла)
Любов
kristalizinДата: Петък, 14.02.2014, 06:28 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 2
Статус: Офлайн
Здравейте  на скоро се разделих с приятелката си раздяла та беше много тежка за мен особено  поради това ,че мислех че тя е моята половинка и все още го мисля . Разделихме  се заради това че вече нищо между нас не вървеше ай разстоянието между нас не беше малко аз живея в Брюксел Белгия а тя си е в България бяхме заедно близо година и половина и за това време поддържахме някаква връзка която беше само на скайп телефон . Няколко пъти се прибрах до България да бъда с нея ,но уви така и не стана тя бягаше от мен с мотива ,че ми няма доверие .Причината поради която тя ми нямаше доверие беше че тя беше свикнала на охолен живот и се страхуваше че като бъде с мен няма да мога да и го осигуря . Започнаха едн.и кавги между нас който с времето ставаха все по- ожесточени  ай покрай всичко това си имах и други проблеми който допълнително ме затормозяваха . В този период  загубих работата си и всичко това както и кавгите и не успеха ми да си намеря нова направи така ,че да се разделим окончателно .Но всичко не свършва до тук няколко пъти я молих да се съберем нямаше значение за мен къде дали тук където дори и без работа сега съм добре подсигурен но уви тя все отказваше причините който тя изтъкваше бяха ,че ако го направи нейните родители ще ли да се откажат от нея и нямала да може да се върне назад никога повече .Всичко това си има пред история разбира се преди време тя беше казала на техните  някой неща за мен който няма и капка истина до там се достигна след като винаги когато се скарахме аз правих и невъзможното  да се сдобрим на мига молех я и всичко поради простата причина ,че я обичах много . От там нататък всичко тръгна на зад както между нас така и за мен .Първите дни на раздялата бяха ужасни за мен не исках да виждам никой не исках да правя нищо просто всичко се беше стоварило върху мен нищо нямаше смисъл дори и не ми се ставаше от леглото .Най лошото е че дори и приятели не успяхме да останем дори и не можем да си говорим  защото може би болката е толкова голяма и за двама ни . Аз лично пробвах да изляза от това състояние като почнах да излизам вечер  да се опитвам да се забавлявам да се смея както съм го правил преди ,но нищо не се получаваше пред приятелите ми си бях сложил маската ,че всичко е наред и че се забавлявам ,но не беше така в мен нещо се беше пречупило и не можех да направи нищо .Да разясня малко повече за себе си на 25 години съм и това не първата любов в живота ми ,но явно беше първата истинска .
Моля за съвет как да постъпя от тук нататък как да се опитам  да продължа живота си без угризения и самообвинения ,че аз съм виновен за провала на нашата връзка .
 
kristalizinДата: Петък, 14.02.2014, 07:25 | Сообщение # 2
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 2
Статус: Офлайн
Извинявам се, че на места са се получили правописни грешки- съединяване на две думи, но то се е получило автоматично при публикуването на темата.
 
mariya_koevaДата: Петък, 14.02.2014, 15:29 | Сообщение # 3
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, kristalizin,

лично аз не виждам защо е необходимо да се самообвинявате, при положение, че това момиче е прекратило връзката, защото не сте могъл да й осигурите "охолен живот". В това ли се изразява любовта? В парите? В материалните придобивки? В разгулния живот? Истинската любов не се измерва във финансово положение. Разбира се, парите също са важни, но до една степен. Винаги съм вярвала, че когато обичаш един човек, го обичаш заради това, което е, заради неговите положителни качества, заради това, че е до теб, че може да му имаш доверие, че ти засвидетелства любовта си, БЕЗ да ти купува непрекъснато маркови дрешки или да те води на луксозни яхти и прочие. Също така поведението на това момиче не е било достойно, когато е разказвала неверни неща за Вас. Всичко това трябва да Ви покаже, че час по-скоро трябва да се вземете в ръце, да си намерите нова работа (ако не сте го направил вече), да продължите да правите нещата, които сте обичал, заобиколен от хората, които Ви уважават и държат на Вас, и да затворите тази страница без угризения за миналото, а с усмивка и прекрасни очаквания за бъдещето!

Мария Коева
(помощник-консултант)


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Любов (Скорошна раздяла)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017