Добре дошъл Гост | RSS
Четвъртък
24.08.2017, 01:09
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Petya
Petya
KOKOLINOДата: Четвъртък, 18.07.2013, 12:47 | Сообщение # 1
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 6
Статус: Офлайн
Здравейте!
На 23 години съм имам приятел от 3 години и живеем от 2 години заедно.Причтелчт ми гледа порно филми докато спа и когато засегна тема казва 4е това което съм му давала е било достатъчно и ми оредлага да гледа филм порно да съм научила нещо. Немога да го откайа от това да не гледа порно.
Незнам какво да правя ?
Прикачено: 1921186.jpg(202Kb)
 
mariya_koevaДата: Четвъртък, 18.07.2013, 17:58 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте!
 
Мъжете буквално попиват с очите си всяко сексапилно нещо, което мине пред тях. Мозъците им са кодирани да търсят сексапила (на това се гради и цялата рекламна индустрия и не казвам, че за приятеля си НЕ сте сексапилна). По-скоро е необходимо да поговорите открито, да споделите притесненията си, а не само Вие да си мислите някакви негативни неща, за които приятелят Ви може да си няма и най-малка представа. Ако се съгласявате, след като той Ви каже, че сте му достатъчна и иска да Ви научи на нещо ново, което излъчват в еротичните филми, мога да кажа, че по този начин малко или много му показвате, че нямате достатъчно самочувствие, позволявате да Ви командват и не умеете да казвате "Не" тогава, когато е необходимо. В крайна сметка, ако приятелят Ви не е доволен от сексуалните контакти помежду Ви, прав му път, както се казва. Недейте да правите неща от сексуален характер само за да му се харесате и да му доставите удоволствие, защото след това ще видите, че неминуемо идва усещането за отчаяние, за липса на уважение към собствените емоции, желания и потребности. И ще осъзнаете, че заслужавате нещо много повече, но от мъж, който ще се държи уважително с Вас, няма да Ви унижава (искайки неща, които не желаете да правите) и ще Ви обича истински.

И все пак - ако имате желание да подобрите ситуацията в момента, индиректно подскажете на приятеля си, че искате сексуалните Ви отношения да се променят. Купете книгата на Ким Катрал "Кама сутра", в която много добре е описано как мъжът да достави удоволствие на жената, без да се поставят в ситуации на натиск, извращения или унижения. Нормален секс, нищо повече. Четете заедно и се надявам, че приятелят Ви бързо ще установи, че порното по телевизията е едно, а сексът в реалния живот - съвсем друго.

Бих искала да вметна, че много голяма част от обвързаните мъже гледат еротични филми. Не се случва само във Вашата ситуация. Просто за първи път, предполагам, имате "опит" с такъв казус, на който обаче наистина ще е хубаво да намерите решение, иначе в противен случай съм склонна да мисля, че неудовлетвореността от сексуалните контакти с приятеля Ви ще окаже силно неприятно влияние.

Вариант е и посещение при семеен психотерапевт (въпреки че не сте семейство), но само ако двамата сте готови за това и приятелят Ви е осъзнал, че има проблем в отношенията Ви.

Успех!


www.mariyakoeva.weebly.com

Съобщението е редактирано от mariya_koeva - Четвъртък, 18.07.2013, 18:13
 
KOKOLINOДата: Четвъртък, 18.07.2013, 20:09 | Сообщение # 3
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 6
Статус: Офлайн
mersi
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Petya
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017