Добре дошъл Гост | RSS
Понеделник
25.09.2017, 17:14
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Нужда от помощ (проблем)
Нужда от помощ
caramel3Дата: Петък, 01.03.2013, 14:17 | Сообщение # 1
Група: Removed

Здравейте,предварително ви благодаря за възможността да споделя проблемите си и да получа съвет.Само на 20 год. съм ,а вече имам проблеми с психиката си.От малка започнах връзка с момче на моите години,бяхме деца,израснахме заедно,обичта ни беше чиста,неопетнена,след време се превърна в нещо повече,бяхме постоянно заедно,помагахме си,бяхме като семейство,голяма любов и т.н. и всичко до момента,до който той не ми изневери.Приех го много зле,бях на 17 години,той ми беше първото и единствено момче,възпитавана съм от консервативни,нормални родители,следователно и аз бях такава.Това беше тежък удар за мен,оставих го и се обърнах на 180 градуса,започнах да употребявам алкохол,промених живота си,не мислех какво правя,получи се най-лошото и неправилно за мен.Започнах да правя секс с хора,които не означават нищо за мен,и след това не исках нищо от тях,правих неща нетипични,неправилни и отвратителни за мен.Защо?Не зная...и от яд,и от болка и от самота,но не спирах да обичам бившия си приятел.Той много тежко преживяваше нещата,търсеше ме постоянно,искрено съжаляваше и знам,че е така на 100 %.След време нещата си бяха все същите,обичах го много,той мен също.И реших да се оправим,и тогава започнаха терзанията,самообвиненията за всичко,което съм правела,не мога да се понасям,мразех се,а и сега се мраза.Живея в малък град,с лоши хора,интриги.Изпитвах ужас,че ще разбере всичко за мен(той е наясно,че съм била с други),измъчвах се,не можех да спя...Приеха ме студентка и реших да започна нов живот,реших,че е по-добре да не сме заедно и заради двамата...не исках да го сочат едва ли не с пръст,че съм лека жена...но не се получи.Излизах разтоварвах се,но не можех,много се обичахме.Просто знам,че никога няма да обичам друг човек толкова,нито друг човек ще обича мен така.Минаха няколко месеца и незнайно как,реших ,че ще се справя с проблемите си този път и ще можем да сме щастливи.Сега сме заедно,всичко е прекрасно,по-прекрасно не би могло да бъда,имаме планове за бъдещето,работим здраво за да ги осъществим,подготвяме се за съвместно съжителство,но моите терзания не изчезват,напротивзадълбочават се,вече имам чувството,че не мисля за нищо друго,гони ме паника,параноя,ненавиждам се.Тези постоянни самообвинения ме побъркват,страдам от безсъние,вечно съм депресирана,не знам как да си помогна.Знам,че това е човека за мен,че това е ТОЙ.И ме боли страшно много за постъпките и действията ми,който сега не знам как съм сътворила,просто бях като ...знам ли...изгубена.Надявам се да ми дадете съвет как да се справя с проблемите и страховете си.Благодаря ви предварително.
 
mariya_koevaДата: Петък, 01.03.2013, 22:42 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте!

Концентрирайте се върху думите си: "Сега сме заедно, всичко е прекрасно, по-прекрасно не би могло да бъде, имаме планове за бъдещето, работим здраво, за да ги осъществим, подготвяме се за съвместно съжителство..." Няма значение какво се е случило преди. От значение е какво се случва сега. Да, спомените са част от Вас и от Вашето минало, Вие не може да ги "изтриете", но всеки човек е правил грешки. Няма безгрешни хора. Не съществува перфекционизъм също. Важно е да осъзнаете какво не трябва да допускате да се случва вече и какви житейски поуки сте извлекла за себе си.
 

Радвайте се на хубавата връзка, която имате в момента с човека до себе си, и си позволете да бъдете щастлива. В противен случай няма да бъдете доволна както от действията, които предприемате в живота си, така и от ситуациите, които Ви се случват. Всеки е правил неща, за които може би съжалява, но не е необходимо да носим миналото на раменете си.

Успех!


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Нужда от помощ (проблем)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017