Добре дошъл Гост | RSS
Петък
18.08.2017, 01:17
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Влюбване в доктор
Влюбване в доктор
VesiДата: Неделя, 06.01.2013, 01:50 | Сообщение # 1
Група: Removed

Здравейте искам просто един съвет макар, че това което ще кажа е много глупаво ,но за мен е важно. Аз съм на 19 години почти на 20 и съм влюбена в един доктор имах проблем с гърлото отидох след това той каза операция и до тогава нищо той се държи много мило и така събуждам се след операцията и тъй като бях с пълна упойка нищо не виждах и се мятах насам натам като пияна смисъл те ми казаха стани и отиди до количката а аз не мога ,защото нищо не виждам влиза доктора и ме взе на ръце и ми пренеси до стаята ми след това идваше през 15 най-много 20 минути пита как съм и си тръгва като дойде за първи път и като го видях изпитах нещо,което никога не съм чуствала исках да дойде и да ме прегърне никога да не си тръгва като си тръгна исках пак да дойде само да чуя името му и се разревавах ,но ме изписаха от болницата а тя е в София а аз съм от Плевен и си тръгнах за Плевен и през целият път си мисля за него след това 2 седмици ревах за него без спиране денем и нощем нито ям нито пия вода абсолютно нищо и сега отидох на проверка той се държеше много мило даже останахме заключени 3 часа в една стая без телефони нищо не се случи той се държеше много мило говорех ме си разменихме си електронната поща и така ,но нищо повече след това аз се разревах а той ме утеши и ме прегърна но какво да му кажа .Като го видя и незнам какво да кажа глътвам си езика а той не е женен няма деца .Никога не съм вярвала ,че ще се влюбя в някой 18 години по голям от мене. А сега като си помисля за него като кажи някой името му се разплаквам иди ми да се разкрещя cry
 
mariya_koevaДата: Неделя, 06.01.2013, 14:07 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте!

Когато сведете емоциите си до разума и изключите емоционалната страна на чувствата си, ще Ви е по-лесно да се справите с тях.

Сама казвате, че този мъж е с 18 години по-голям от Вас. Дайте честен отговор на себе си: какво може да се случи между вас? Можете ли да сте интимна двойка? Би ли споделил той чувствата Ви? А какви проблеми може да се породят от тази голяма разлика помежду ви?

Хубаво е да насочвате вниманието си върху мъже, с които имате близък житейски опит, общи интереси, горе-долу идентични планове за живота, мечти, цели и желания. Зная, че любовта в доста от случаите е болезнена, несподелената любов е още по-тежка, а пък в невъзможната има нещо мазохистично, но както казах, опитайте се да погледнете реално и обективно върху ситуацията, без да намесвате излишни емоции, които само могат да Ви попречат за това.

Успех!


www.mariyakoeva.weebly.com
 
VesiДата: Неделя, 06.01.2013, 21:08 | Сообщение # 3
Група: Removed

Права сте mariya_koeva, но има и много семейства с такава разлика, и той ако държи добра лична хигиена бих имала интимна връзка, но от друга страна не е редно с такава разлика, защото годините си минават.И ако нещо се получи най-вероятно накрая да се стигне до развод,но честно да си призная ми се ще поне веднъж да съм в обятията му.Според Вас да се пробвам ли да му призная. sad cry surprised
 
mariya_koevaДата: Неделя, 06.01.2013, 23:48 | Сообщение # 4
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте отново!

Очевидно емоциите, които изпитвате към този мъж, са наистина силни, но е хубаво да помислите още веднъж. В крайна сметка, ако Вие искате да му признаете за чувствата си, аз не бих могла да Ви спра. Мога само да кажа, че е добре да поговорите с него, на спокойно място, и да си подготвите изреченията предварително.

Вие сте тази, която взима окончателните решения в живота си.

Поздрави и успех!


www.mariyakoeva.weebly.com
 
VesiДата: Понеделник, 07.01.2013, 00:38 | Сообщение # 5
Група: Removed

Здравейте и извинете.
Тъи като гледам май няма дасе справя в признанията, защото той е 18 години по-голям и напрактика той може да ми бъде баща, и ако той няма чуства към мене ще се изложа страшно много ,за това ще изчакам ако той ми признае нещо ,но не ми се вярва дори и да има чуства,защото ще го е срам да каже на едно момиче което може да му бъде дъщеря или най-малкото или поне сестра, той не е такъв човек ,но ако забележа нещо или най-малкото направи някакъв жест ще му кажа. Но така ще ми е трудно.
Много Ви благодаря и ме извинете, притесних Ви. (hug)
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Влюбване в доктор
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017