Добре дошъл Гост | RSS
Четвъртък
24.08.2017, 01:08
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Не мога да разбера какво се случва (Моля ви,помогнете ми)
Не мога да разбера какво се случва
VlubenataДата: Tuesday, 08.01.2013, 02:26 | Сообщение # 1
Група: Removed

Здравейте,аз съм едно момиче на 16 години от София,което е доста объркано.Февруари месец 2012 година се запознах с едно момче на ледената пързалка на Ариaна.Всичко започна с обикновени чатове в скайп,превърнаха се в закачливи,бяхме се разбрали да излезнем лятото,но аз не си бях в София и не се получи.Септември месец започнахме училище и започнахме да се засичаме по коридорите ( момчето е година по- голямо от мен и сме в едно училище ).Пишехме си по няколко часа на ден,понякога дори по цели нощи.Закачахме се,показвахме интерес един към друг и един ден се разбрахме да ходим заедно на кънки.Аз не мога да карам изобщо,но идеята беше той да ме научи, тъй като умее да кара добре.Видяхме се, прекарахме си добре,нищо повече от приятелско излизане.Следващата седмица също излязохме и пак така,но вече на третата седмица нещата преминаха от приятелство към нещо повече,когато той ме целуна.Отвърнах му,после аз го целувах и така през целия ден,който между другото е един от най-добре прекараните през живота ми .В скайп си казвахме колко добре сме прекарали и че се чувстваме комфортно един с друг.Харесвах го,той мен също,но не очаквах,че може да се получи нещо повече от това,въпреки че имах някакви надежди.Говорихме си,той ми каза,че не е много по връзките и аз се отказах да се занимавам.Срещнах друго момче,с което тръгнахме малко по-късно.До ден днешен съм с това момче.Но продължавам да поддържам контакти с другия.Той ми предлагаше да излизаме,а аз все си измислях някакви причини да не изляза с него,защото вече имах друго момче в живота си,но не знаех как да му го кажа.От там започнахме много да се караме,да се обвиняваме един друг,да се сърдим,но въпреки всичко продължавахме всеки божи ден да изписваме по няколко часа чатове.Оказа се,че той също се надявал на връзка,но нямал смелост да ми каже.В момента и той си има приятелка,аз си имам приятел,но продължаваме с дългите разговори и споделяния.Той ревнува от приятеля ми,аз от приятелката му.Дразним се взаимно,тровим си нервите,но никой не се отказва от другия и проблема не знам къде е-че не искаме или че не сме способни на това? Той ми сподели скоро,че съм единствената,за която му става тъжно,когато плача и съм единствената,която му докарва такава усмивка на лицето.Опитах се на няколко пъти да сложа край на всичко,премахвах го от скайп,не му вдигах телефона,но все нещо ме дърпаше назад и ме караше да се върна към момчето от кънките.Обичам приятеля си и то много, не съм му изневерявала,но не знам защо,просто не мога да си го обясня защо не мога да сложа край с другия.Той също не може да даде обяснения на нещата,не намираме отговора и решихме и двамата да потърсим съвет.Това е историята общо взето,моля ви,отговорете ми нещо,защото не мога да продължавам така.

Съобщението е редактирано от Vlubenata - Tuesday, 08.01.2013, 02:30
 
VlubenataДата: Tuesday, 08.01.2013, 02:31 | Сообщение # 2
Група: Removed

[color=purple] Vlubenata,
 
mariya_koevaДата: Tuesday, 08.01.2013, 14:26 | Сообщение # 3
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте!

Вие сама трябва да прецените към кое от двете момчета изпитвате по-силни чувства. Казвате, че в момента другото момче е обвързано (Вие също). Замислете се дали го усещате по-скоро като "забранения плод", който принадлежи на друга, а не на Вас. Разбира се, че една голяма част от нещата, за които копнеем, но поради една или друга причина не можем да имаме, са изкушение и мистериозност за нас, но е хубаво да поглеждаме върху ситуацията обективно и реално. По принцип няма нищо лошо, ако Вие и въпросното момче бихте искали да опитате отново, но пък това не ви дава гаранция, че връзката ви ще бъде хармонична (а, доколкото разбирам, се чувствате ОК в настоящата). И нещо друго - когато двама души се обичат, искат се и имат желание да бъдат заедно, го правят. Импулсивността тук е донякъде ключовият момент. В такъв случай не се замисляте "дали...или", "ако еди-какво си..." и т.н. Любовта идва напук на всичко и всички и не оставя време за излишни размисли.


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » Не мога да разбера какво се случва (Моля ви,помогнете ми)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017