Добре дошъл Гост | RSS
Неделя
24.09.2017, 16:05
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » ЛЮБОВТА ... (СПЕШНО)
ЛЮБОВТА ...
detelinkaДата: Събота, 03.11.2012, 00:47 | Сообщение # 1
Група: Removed

Здравейте!Много ми допадна вашия саит и реших да пиша и да ви помоля за съвет.Какво означава да докажем любовта си и как?Как да изградя доверие в една връзка?С приятеля ми сме от 9 месеца заедно и страшно много го обичам.Проблема е,че в началото,когато трябваше да му покажа,че може да ми има доверие,аз не го направих.Бих искала да му докажа любовта си -да бъде не само на думи,а и на действия и да ми има доверие,но незнам какво да направя,а много искам да стане.Какво е нужно,за да се разбираме и да поддържаме любовта да не си отиде?Моля да ми помогнете..Благодаря предварително.

Съобщението е редактирано от detelinka - Събота, 03.11.2012, 23:31
 
slance20Дата: Неделя, 04.11.2012, 00:10 | Сообщение # 2
Заслужил посетител
Група: Пълен достъп
Съобщения: 558
Статус: Офлайн
Здравейте, detelinka!

Би ме улеснило ако знаех какво се е случило, за това Вие да не му покажете, че може да Ви има доверие още в началото на връзката. Имало ли е конкретна случка, просто сте усещала така нещата, не сте счела, че е необходимо на този етап да показвате това или пък нещо друго?... Каквато и да е тази причина, може би е добре да поговорите с него за нея. Бъдете искрена и не пренебрегвайте факта, че това не се е случило в началото. Ако сте предала доверието му, то Вие сте имала конкретна причина, за да го направите. Ако просто това не се е случило (не сте му показала, че може да Ви има доверие), а той е казал, че го иска или Вие имате усещането, че е трябвало да се случи - отново има причина. Говорете за това.
Доверието се гради с течение на времето. Обикновено на хората им е нужно време, за да изградят или окажат такова.
"Как се доказва любовта?" Няма правила за това. Всеки намира своя начин, по който да изрази любовта си. Важно обаче е да търсим (и получаваме) обратна връзка от отсрещната страна дали той разбира правилно нашата любов. Дали я приема, поднесена по такъв начин. Дали го удовлетворява. Така и разбираме дали сме успели да докажем любовта си към този човек.
"Какво е нужно, за да се разбираме и да поддържаме любовта да не си отиде?" Ами нужна е любов. smile Любовта се поддържа с много любов. Нужно е да се полагат и усилия от страна на двамата, да не оставяме проблемите ни "да се решават сами - от самосебе си".
Желя Ви успешна връзка и пълноценна любов!

Поздрави!
Анелиа Дудина


www.slance20.ovo.bg
 
detelinkaДата: Понеделник, 05.11.2012, 01:04 | Сообщение # 3
Група: Removed

Blagodarq Vi za vsichko !
 
detelinkaДата: Четвъртък, 30.05.2013, 11:14 | Сообщение # 4
Група: Removed

Здравейте отново.Имам проблем с ревността.Вече сме от доста време заедно с приятеля ми,но от скоро изпитвам една ужасяваща ревност.Пише си по скайп уж с "приятелки" както той ги нарича,дори с бившата си,с която са в добри отношения.Ходи често по дискотеки без мен,случайно са срещали и в обща компания със същата-бившата му,която също си има приятел от много време.Той ми казва,че няма от какво да се тревожа и,че важното е,че е с мен и се обичаме.Но не мога да спра тези ужасни мисли да ми идват в главата..А искам да ги махна..Не мога да разбера дали ме прави на глупачка или е искрен,че няма нищо,но не иска да ми покаже хронология..Много съм объркана...
 
mariya_koevaДата: Четвъртък, 30.05.2013, 15:57 | Сообщение # 5
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Здравейте, detelinka!

 

Разбирам, че доста ревнувате и е хубаво да поработите малко върху себе си, за да възвърнете самочувствието си и да повишите самооценката си.

Осъзнайте качествата, които притежавате; в какво сте добра и талантлива; какви цели и мечти имате; каква сте въобще като човек. Това ще Ви помогне да оцените себе си и да видите, че не сте по-малко "качествена" от която и да е друга жена. Раздвижете се повече, излизайте навън с любими хора, а не си стойте само вкъщи, мислейки какво прави в момента приятелят Ви и с кого си пише. ОК, даже и да си пише с бившата си - какво лошо има в това? На всичкото отгоре тя си има нов приятел. Знам, че е трудно да се съгласите с мен, защото вътрешно имате съмнение (и може би вярвате), че приятелят Ви може все още да таи чувства към нея, но не подхождайте толкова негативно към ситуацията. Може би наистина прекалено много го ревнувате и затова не иска да Ви покаже хронологията си, тъй като се дразни, че не му вярвате? В една връзка трябва да има доверие и, да, доверието трябва да е двустранно, т.е. и двамата е необходимо да имат доверие помежду си. Когато контролът надделее и се появят ситуации, в които ТРЯБВА да доказваме любовта си пред някого, без да има защо, поради причината, че ни няма доверие (пак незнайно защо), губим желание да се опитваме да го направим. Даже и приятелят Ви да излиза понякога сам без Вас на дискотека - също не виждам нищо лошо. Всеки мъж желае понякога да бъде само сред мъжка компания, даже и някой от приятелите му да си е довел интимната половинка.

 

Така че помислете върху това, което Ви написах, и се опитайте да положите основите на промяна в себе си. Иначе имате реален шанс да загубите приятеля си.

Прочетете и тази статия - http://mariyakoeva.weebly.com/1/category/24520a6dfd/1.html. Ще Ви е от полза.


www.mariyakoeva.weebly.com
 
detelinkaДата: Четвъртък, 30.05.2013, 17:24 | Сообщение # 6
Група: Removed

Благодаря Ви,много ми е приятно да си пишем smile
 
mariya_koevaДата: Четвъртък, 30.05.2013, 18:08 | Сообщение # 7
Заслужил посетител
Група: е-списание Посока
Съобщения: 500
Статус: Офлайн
Виртуалната комуникация може да бъде полезна само тогава, когато човек има желание да се развива и променя в положителна насока според проблема, който има той. Надявам се, че сте си отговорила на някои въпроси, направила сте извод за ситуацията и ще направите необходимите усилия.

Успех!


www.mariyakoeva.weebly.com
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ » Любовта- безплатна консултация » ЛЮБОВТА ... (СПЕШНО)
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017