Добре дошъл Гост | RSS
Четвъртък
24.08.2017, 01:17
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » Общо » Мнения и предложения » Правила на форума
Правила на форума
BoyanovaДата: Четвъртък, 15.04.2010, 16:47 | Сообщение # 1
Админ
Група: Администратор
Съобщения: 1051
Статус: Офлайн
Настоящите правила обхващат целия форум. В отделните категории на форума е възможно да има собствени правила, които да регулират поведението в тях. При това настоящите правила остават валидни при каквито и да било случаи.

Правилата се въвеждат, за да се създаде комфортна и конструктивна атмосфера на общуване. Ако не ви устройва установената форма на общуване, то въздържайте се от писане във форума.

I. Регистрация.

1. Регистрирайки се във форума, потребителят се съгласява да изпълнява настоящите Правила.
2. За регистрация във форума потребителя е длъжен да предостави действащ адрес на електронна поща. Ние гарантираме конфиденциалност на указаната информация.
3. Изборът на nickname се явява ваше изключително право, но администрацията оставя за себе си възможността да предприеме мерки за бан на nickname, ако неговото използване нарушава общоприетите морални и етични норми или е оскърбително за другите потребители на форума. Забранена е регистрацията на nickname, сходни с вече съществуващи до степен, в която могат да въведат в заблуждение други потребители на форума.
4. Забранена е многократната регистрация на един потребител. Такова нарушение е много сериозно, защото въвежда другите потребители в заблуда и ще доведе до бан.
5. Ако не проявявате активност във форума в течение на 1 месец, профилът ви ще бъде изтрит.

II. Порядък на поведението във форума.

1. Общуването във форума се гради на принципа на общоприетите морал и етика.
2. Строго забранена е употребата на нецензурни думи, препирни, оскърбителни изрази, независимо от това в какъв вид и към кого са били адресирани, в това число и при подмяна на букви със символи.
3. Категорично е забранена каквато и да е реклама, в това число и реклама на интернет-проекти (с изключение на случаите, когато е уговорено предварително с администрацията).
4. Вашият подпис във форума не може да бъде безкрайно дълъг. Към него се предявяват същите изисквания, каквито и към мненията ви във форума.

III. Публикация на съобщения.

1. Названието на темата ви следва да бъде информативно, максимално ясно да отразява какво ще се разисква.
2. Преди създаването на нова тема се убедете, че я създавате в раздела, съответстващ на тематиката и, а също и се постарайте да проверите дали даденият въпрос не е бил обсъждан по-рано.
3. Забранено е създаването на еднакви теми в различни раздели и писане на мнения с еднакъв замисъл в различни теми.
4. Старайте се да не допускате да пишете с граматически грешки - това създава негативно впечатление за вас.

IV. Отношения между потребителите и администрацията.

1. В своите действия администрацията на форума се ръководи от здравия смисъл и вътрешните правила за управление на форума.
2. Категорично се забранява обсъждането на действията на администрацията (администратори и модератори на форума) в каквито и да било раздели на форума и теми с изключение на специализирания раздел "АДМИНИСТРАТИВНИ ДЕЛА И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ФОРУМА" , предназначен за обсъждане на всички аспекти по работата на сайта и целия форум.

Администрацията оставя за себе си правото да изменя правилата с последващо уведомяване за това на потребителите на този форум.

 
Doni4kaДата: Понеделник, 24.11.2014, 20:54 | Сообщение # 2
Новорегистриран
Група: Потребители
Съобщения: 4
Статус: Офлайн
как мога да си сменя nickname-a и имената с които съм се регистрирала?
 
Психология форум » Общо » Мнения и предложения » Правила на форума
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017