Добре дошъл Гост | RSS
Tuesday
26.09.2017, 23:51
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - ЗАПИСВАНЕ НА ПЛАТЕНА КОНСУЛТАЦИЯ » Психологически онлайн тренинги, семинари, обучения- записване » Психическа защита - техники за справяне с манипулацията
Психическа защита - техники за справяне с манипулацията
BoyanovaДата: Понеделник, 17.09.2012, 11:28 | Сообщение # 1
Админ
Група: Администратор
Съобщения: 1053
Статус: Офлайн
Дата и час на провеждане: Няма ограничение кога ще се включите, семинарът е постоянно активен
Начин на провеждане: Пращане на материали на посочен от Вас мейл (мейлът се посочва в Резервацията)
Такса за участие: 50 лв
Заплащане:
СиБанк АД; IBAN:BG31 BUIB 9888 1031 6851 00; BIC:BUIBBGSF
Получател: Людмила Милчева Боянова- психолог;
Основание: семинар код С-5; (задължително указвайте кода на семинара, за който заплащате)
Резервация:


Накратко за манипулациятаЧесто от нас искат да направим нещо, което ние не бихме желали.

Когато общуваме с други хора ние така или иначе се влияем и сами оказваме влияние върху поведението на околните. Преди всичко това става неосъзнато и без користен умисъл.

Но има и хора, които манипулират преднамерено, понеже са открили, че мнозина не са защитени от такова въздействие. Това е чумата на нашето съвремие.

Манипулацията е тласкане на човек към извършването на определени действия под мним предлог и без съзнателно осмисляне на ситуацията от страна на манипулирания, тъй като са скрити реалните цели на манипулатора. Тя често е основана на пренебрежително отношение и угнетява личността.

Ако Вие винаги сте съгласни с всичко и с всеки, ако в живота си отстъпвате за всяко нещо и не защитавате личните си интереси, когато някой ги засегне, то този семинар не е за Вас.

Ако искате да сте способни да устоявате на натиск, на заиграване с емоциите Ви и другите Ви чувствителни на натиск "копчета" на психиката Ви, то семинарът ще Ви бъде полезен.

Какви са ползите?

Цел на настоящия семинар е:

~ да се усвои разпознаването на манипулацията; ~ да се управлява емоционалното състояние в ситуация на противопоставяне; ~ да се развие устойчивост към стресови въздействия; ~ да се представят механизми за изход от конфликтни ситуации; ~ методи за противопоставяне на психическа атака и манипулация; ~ методи за управление на конфликти; ~ ефективно поведение в агресивна среда и екстремни ситуации; ~ и много други;

По специална заявка- защита от манипулиране в бизнеса, предназначено за собственици на фирми, които се стремят да бъдат по-ефективни във воденето на преговори и в управлението.
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - ЗАПИСВАНЕ НА ПЛАТЕНА КОНСУЛТАЦИЯ » Психологически онлайн тренинги, семинари, обучения- записване » Психическа защита - техники за справяне с манипулацията
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017