Добре дошъл Гост | RSS
Петък
18.08.2017, 01:10
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Психология форум Регистрация Вход
[ Ново от форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 11
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - ЗАПИСВАНЕ НА ПЛАТЕНА КОНСУЛТАЦИЯ » Психологически онлайн тренинги, семинари, обучения- записване » Кой може да участва и други подробности
Кой може да участва и други подробности
BoyanovaДата: Събота, 15.09.2012, 17:31 | Сообщение # 1
Админ
Група: Администратор
Съобщения: 1051
Статус: Офлайн
Ако се нуждаете от психологическа помощ, имате желание да измените своя житейски сценарий, да се справите с промяната на някои черти на характера си, да добиете увереност, да се научите да се справяте с панически атаки и т.н., то можете да се възползвате от онлайн психологичните тренинги.

Разработените професионално от мен- психолог Боянова, онлайн тренинги ще Ви помогнат да разрешите тези и още много други задачи. Достатъчно е да включите компютъра си и да си отворите e-mail-a и заниманията започват. Тренингите съдържат множество практически задачи, които ще Ви бъдат от полза.

Участието в тренинга е индивидуално. Аз ще подбера съответстващите Ви занятия след подадена от Вас предварително информация от какво се нуждаете. Тези занятия се формират на база отчитане на характера Ви и ситуацията, в която Вие лично сте.

Ще изредя по-долу примерните направления за психологически тренинги, за да Ви е по-лесно да се ориентирате в тази услуга, която аз предоставям. Дори и да дадете заявка за някой от тренингите, изброени по-долу, то съдържанието му ще бъде подбрано конкретно за Вас. Кликайки по линковете по-долу можете да прочетете повече за някои от предлаганите тренинги:

~ Придобиване на увереност;

~ Психическа защита - техники за разпознаване и справяне с недоброжелателна манипулация;

~ Техники за справяне с паник атаки;

~ Техники за самоконтрол при депресивни състояния;

~ Техники за управление на стресови ситуации;

~ Как се става ярка личност с обществена популярност- личностен брандинг;

~ Как да се справим с недовършването на подхванати задачи;

~ Медитацията - път към себеразвитие и здраве;

Ако не можете да определите какъв тренинг е подходящ за Вашата ситуация и се нуждаете от допълнителна насока, пишете ми и заедно ще конкретизираме. Също така, ако имате чувството, че се нуждаете от комбинация измежду изброеното, то пишете ми върху какво желаете да работите и ще Ви съставя тренинг отговарящ именно на Вашите нужди. Всичко това е без да заплащате нещо допълнително.

След като изберете тема на необходимия Ви тренинг, напишете ми заявка от тук: КЛИК . В тази заявка в свободна форма се представете и ми опишете ситуацията, която Ви води до Вашия избор на психологичен тренинг, какво желаете да измените за себе си, ще уточним подробностите около необходимото Ви и ще бъде определена индивидуална за Вас програма, по която да работите. Повече за сферата на професионалната ми компетентност можете да прочетете тук: КЛИК

След като се избере тренингът, подходящ за Вас, ще Ви изпратя материали: тестове, статии, задачи, упражнения, видео според зависи от тренинга.

Всичко това ще Ви се изпраща последователно и след всяко писмо Вие ще трябва да ми напишете отчет, за да получите следващото писмо със задание. Този отчет е важен, тъй като Вие се занимавате, а аз мога да Ви коригирам, ако се наложи, а също и да отговоря на Ваши въпроси, ако Ви изникнат.

По желание при успешно преминат тренинг можете да получите надлежно оформен сертификат в е-вариант безплатно или на хартиен носител срещу заплатена такса от 5 лева и разходите за куриер за Ваша сметка.

Таксата за участие в един тренинг е 50 лв. Заплащането се извършва по банков път:

СиБанк АД
IBAN: BG31 BUIB 9888 1031 6851 00
BIC: BUIBBGSF

Получател: Людмила Милчева Боянова- психолог
Основание: участие в онлайн психологичен тренинг

След като получа таксата, ще Ви изпратя на Вашия e-mail материали по избрания тренинг: тестове, статии, задачи, упражнения, видео според зависи от тренинга.
 
Психология форум » ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ - ЗАПИСВАНЕ НА ПЛАТЕНА КОНСУЛТАЦИЯ » Психологически онлайн тренинги, семинари, обучения- записване » Кой може да участва и други подробности
Page 1 of 11
Search:

Boyanova © 2017