Добре дошъл Гост | RSS
Понеделник
16.07.2018, 22:01
Онлайн консултации
за решаване на личностни проблеми
Начало Посока Регистрация Вход
ВХОД


Сайт меню

Анкета
От къде научихте за мен?
Всичко отговори: 298

Статистика

Онлайн всичко: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Наскоро тук бяха:
Boyanova

Новото от форума
 • ФОРУМЪТ СЕ ПРЕМЕСТИ НА https://e-psiholog.eu (2)
 • Правила за поверителност (GDPR) (0)

 • Начало » е- списание Посока (52)

  е-списание ПОСОКА - предупреждение за подвеждане [1]
  е-списание ПОСОКА - 2015 г. [1]
  е-списание ПОСОКА - 2014 г. [11]
  е-списание ПОСОКА - 2013 г. [11]
  е-списание ПОСОКА - 2012 г. [12]
  е-списание ПОСОКА - 2011 г. [12]
  е-списание ПОСОКА - 2010 г. [4]

  Уважаеми читатели,

  С този пост по-долу искам да Ви предупредя, че на е-списание за психология "Посока" се издава псевдо-продължение. Ще изложа по-долу за какво става въпрос само чрез факти, подкрепени от доказателства, с които разполагам.

  Ситуацията е следната:

  Някога екипът на e-списанието "Посока" включваше лицата Анелиа Дудина и Манол Манолов. Те не са хората, дали идеята и реализирали на практика е-списание за психология "Посока". Не са и хората, измислили името му. Те бяха автори в него, понякога участваха в дизайна. Човекът, който го е измислил и издателят на е-списание "Посока" съм аз - психолог Людмила Боянова. А броевете на списанието по години без псевдо-продължение, са достъпни само на 2 места - тук и в другия мой сайт.

  Идеята за е-списанието е моя, публикувана е и все още се съхранява на страниците на моя сайт тук за първи път като анкетно проучване с дата 23.07.2010г. :  Името "Посока" също е моя идея и това е доказуемо от мое изказване в сайта ми от дата 27.07.2010 г. :  В един отминал вече период от време аз забременях, родих дете и останах у дома си да си го гледам, доверявайки се погрешно на тези горе-посочени хора, че те ще ме заместват в издаването на списанието, докато аз си гледам детето. Когато отново поисках да се върна към старото си занимание с "Посока", оказах се със заграбени идеи и труд и нападната от двамата, че аз нямам заслуги за съществуването на е-списание "Посока", влагала съм по изготвянето му нула усилия и прочие неверни твърдения. Реших да отстоявам позициите си. 

  На 30.09.2017г., когато дадох ясно да се разбере, че няма да отстъпя от своите авторски права, се стигна за мое учудване дори до там да се окаже точно в същия ден - 30.09.2017г., че е открадната електронната поща в Gmail на списание "Посока", правена лично от мен и да и е сменена паролата, която аз бях указала първоначално, а също така и данните за e-mail за възстановяване, така че аз да нямам достъп. Пощата на списанието ми беше любезно върната от Гугъл след съответното уведомяване на Гугъл (Gmail е на Google Inc). Ето част от проведената кореспонденция:  След направена остра забележка от моя страна, Анелиа Дудина и Манол Манолов уж се съгласиха да сменят името на издаваното от тях списание с нещо тяхно, тъй като така е коректното. Промяната, която те сами успяха да измислят беше, че стана от "е-списание за психология "Посока" на "е-списание за психотерапия "Посока", а лицата се опитват във Фейсбук да се държат като продължители на издаваното от мен списание за психология "Посока":  Те видимо не смятат да започнат да се отграничават от издаваното от мен "Посока", въпреки многократните ми призиви към тях да направят нещо свое и да го ползват, пък било и по подобие на моята идея. 

  Категорично се разграничавам от тях и от издаваното от тях "Посока" и моля да не се правят асоциации между оригиналното е-списание "Посока" и неговото псевдо-продължение. Какво да бъде отношението ви към съответните две лица си преценявате вие.

  Благодаря Ви! 
  психолог Людмила Боянова

  е-списание ПОСОКА - предупреждение за подвеждане | Прегледи: 54 | Дата: 22.03.2018

  Търсене

  Сподели

  Списък етикети
  психолог онлайн брой семинар адлер списание Посока е - списание он лайн задачи вицове Релаксация неувереност психолози психологически тренинг iq Галтън гениалност ГЕНИй Дарвин интелигентност семейство психика поведение наркотици психология желание несъзнавано Алберт Бандура лъжат превъзходство медитация магия депресия Стрес безсъние мъдрост Любов агресия тревожност перфекционизъм характер Пол Екман терапия насилие занимавки зоотерапия обучение невроза мозък дете брак деца емоции Алберт бандура Боянова страх лъжа Експеримент манипулация хипноза Ериксон болести наука Кетъл парасимпатикова психотерапия психиатър нлп Бизнес лидер Секс мкб личност Олпорт бихевиорист Гордън Фройд Психиатрия юнг Маслоу Вундт Ебингхаус гещалт Кьолер Вертхаймер Кофка психоанализа Психоаналитик Брентано психоаналитичен конформизъм нагласа престъпници медицина когнитивно поведенческа емоционален

  Приятели на сайта
 • Официальный блог
 • Сообщество uCoz
 • FAQ по системе
 • Инструкции для uCoz

 • Boyanova © 2018